Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila: Bik pravi ogromnu promenu, Jarac ne može da kontroliše ego

nedeljni horoskop
Foto: michele piacquadio / Alamy / Alamy / Profimedia

Sedmica od 22. do 28. aprila biće intenzivna, ali lepa. Proverite šta su vama priredile zvezde za poslednju nedelju najlepšeg prolećnog meseca.

Ovan

Menjate se na velike i lepe načine, a to nije uvek lako. Umesto da idete prebrzo ili radite previše, trudite se da pratite tempo svog srca, svoju nežnu i suptilnu pritodu.

Ovo vreme tranzicije može vas odvesti ka održivijem načinu života ako se trudite da ostvarite planove koje ste zacrtali.

Partner će vas ove sedmice pratiti u svemu.

Potrudite se da obavite analize koje stalno odlažete.

Bik

Ovo je veoma značajno vreme za vas i trebalo bi bar da pokušate da to iskoristite. Razmislite šta želite i kako to možete da ostvarite. Ovo zapravo nije vreme za spor i stabilan razvoj jer prisutna energija otvara mogućnost da napravite brze i inspirativne, velike promene.

Samo zapamtite da u svoje planove uključite i druge, ili ćete na kraju pasti iscrpljeni.

Dopustite partneru i prijateljima da kažu šta misle, poslušajte savet ukućana i ne budite negativni prema kolegama.

Pazite na zdravlje kostiju.

Blizanci

Vaše nestrpljenje bi moglo da vas dovede u velike probleme ove nedelje. Možda se osećate kao da sada morate da shvatite sve stvari i morate da završite sve što je pre moguće; ali važnije je da imate jasnoću i preciznost nego da budete brzi.

Jednom kada shvatite šta je to što želite, prvo morate da se suočite sa svim okolnostima i obavezama. Tek tada možete da donosite odluke koje su dobre za vaše srce, za vaš organizam.

Partner je na ivici, sve teže podnosi senku u koju ste ga gurnuli zbog karijere.

Ne odlažite odlazak stomatologu.

Rak

Ovo je zaista moćno vreme za postavljanje namera i istraživanje mogućnosti, čak i ako nije najbolje za donošenje odluka i preciziranje detalja. Dajte sve od sebe i razmislite šta će vas usrećiti dok se krećete kroz mnoge opcije koje su pred vama.

Imate potencijal da se aktivno izvučete iz nekih propalih odnosa i da napustite krug koji vas sputava – učinite to celim srcem.

Poslušajte starijeg prijatelja, povucite se iz posla za koji osećate da će propasti. Stiže vreme odmaranja, pa možda ne bi bilo loše da zakažite putovanje. Odmarajte se, piše Sensa.rs.

Lav

Ukoliko napravite promenu, lakše ćete krenuti napred. Ove nedelje proći ćete kroz sva moguća osećanja i sva godišnja doba svoga raspoloženja. Pokušajte da se nosite nekako sa svojom ranjivošću i neprijatnim emocijama koje bukte u vama kako biste mogli da donosite odluke.

Sve što vam se dešava pomeriće stvari napred na dubok i smislen način. Nije vam lako, ali biće vam lepo čim prođe.

Samo budite strpljivi, pustite da prođe i krenite već jednom na rekreaciju.

Devica

Ako možete da razmišljate o obrascima koji se trenutno odigravaju u vašem životu, moći ćete da učite iz prošlosti dok se aktivno bavite sadašnjošću. Ovo je vreme za promene i verovatno ćete im se ili prepustiti ili ćete im se odupretii.

Važno je da imate svest za šta se borite, a ne samo protiv čega se borite. Uzimajući u obzir svoje precizne navike i vrlo krute obrasce, delujete na način koji odražava vaše vrednosti.

Neko iz prikrajka gleda u vas zaljubljeno, a vi ne vidite kako vam se sreća primilče.

Krenite na jogu.

Vaga

Stvari ne idu baš onako kako biste želeli, ali zapravo bi mogle biti na pravom putu. Nemojte se toliko fokusirati na negativnosti, to će vas samo naterati da prestanete da sarađujete sa ljudima kako biste zajedno kreirali sadašnjost i budućnost koju želite.

Budite spremni da iskoristite ove nedelje sve što vam je dostupno i uspećete da zadržite posao do kog vam je veoma stalo.

Partner je opet povređen jer mora da vas deli sa kolegama.

Boravak pored vode za vas bi bio lekovit.

Škorpija

Važno je da procenite ulogu straha tokom procesa donošenja odluka. Ove nedelje ste u izazovnoj poziciji. Na mnogo načina osećate se spremnim da skočite u nepoznato, ali strah vas možda sputava.

Vaš posao je da procenite da li su vaši strahovi zasnovani na stvarnosti i i služe kao mehanizam odbrane ili su to pak navike koje vam ne dozvoljavaju da rastete.

Budite nežni prema sebi kako biste mogli da se oslobodite ograničenja koja ste sami sebi postavili.

Zaljubljeni ste, a osećate se prazno. Razmislite o razgovoru sa nekim ko bi mogao da vas dobro posavetuje.

Strelac

Imaćete osećaj se krećete u previše pravaca ove nedelje. Verovatno ćete se boriti sa trenutnim osećajem da nižete neuspehe čak i ako stvari zapravo nisu tako loše.

Najbolja stvar za vas je da pokušate da usporite i poslušate sebe. Šta zaista osećate i zašto? Nemojte biti brzi u pronalaženju rešenja. Bolje iskoristite svoje vreme i energiju.

Porodica vas podržava, partner vas voli, sve je kako treba.

Važno je da se krećete, šetate i dišete duboko. Proverite pritisak i kontrolišite šećer.

Jarac

Ako je vaš ego izražen, verovaćete da vredite više od drugih i možete to nesvesno pokazivati. Ukoliko pak niste u ego visinama, nećete se zalagati za sebe niti uzeti ono što je vaše.

Ova nedelja zahteva da razmotrite svoj ego – da li je uravnotežen ili ne. Zadatke koje preuzimate na sebe i kojjima dajete prioritet treba da budu u skladu sa ono što cenite i do čega vam je stalo, a ne samo obaveza i odgovornost.

Usamljeni ste i zbog toga neraspoloženi.

Dobra ideja je da vozite bicikl.

Vodolija

Astrološka prognoza je za vas ove nedelje prilično nestabilna. Najbolji način da se bavite onim što se pojavi, bilo da je uzbudljivo ili frustrirajuće, jeste da imate jasne granice.

To je ono što će vam pomoći da delujete na način koji odražava vaše vrednosti i štiti ono što vam je najdraže – a to su vaši bližnji.

Na trošite se na prolaznike i turiste u vašem životu. Posvetite se hobiju, idite u pozorište.

Dopustite lepoti da vas podigbne.

Proverite dioptriju.

Ribe

Što bolje poznajete sebe, bolje ćete iskoristiti moćnu energiju ove nedelje. Vaš najvažniji zadatak je da se ponovo povežete sa svojim vrednostima. Na taj način ćete moći da identifikujete koji potezi su u skladu sa vašom prirodom

Verovatno ćete morati da komunicirate i držite svoje granice, a biće veoma teško to učiniti ako razmišljate o stvarima iz perspektive drugih ljudi.

Imate dobar posao i lepu ljubav.

Pripremite se za jedno fino vikend putovanje.

Raznmislite o udomljavanju mačkue ili psa.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram