Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra: Nekom nova ljubavna polja, a nekom problemi na poslu

Zvezde imaju planove za vas.

Novembar ide svom kraju. Vladavina Škorpije se završava i na scenu polako stupa Strelac. To će u međusobne odnose uneti jednu avanturističku energiju, pa će mnogi osetiti izvesnu rasterećenost, piše luftika.rs.
Evo šta vas čeka od 13. do 19. novembra 2023. na poslu, u ljubavi i zdravlju.

Ovan

Posao: Očekuje vas mnogo toga što ćete morati da uradite u kratkom vremenskom periodu, ali bez mnogo nerviranja i sa dobrom ekipom saradnika. Mnogi vas kritikuju, ali vi se držite svoje koncepcije i odanih saradnika.

Ljubav: Najbolje se osećate kada imate utisak da kontrolišete važne situacije u privatnom životu, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Srećom, nema razloga da brinete.
Zdravlje: Podstičite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

Bik

Posao: Skloni ste preteranom detaljisanju, ali trenutno su vam potrebnija praktična rešenja, a potrudite se i da završite sve što ste započeli.
Ljubav: Očekujete poziv osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom ćete se lako dogovoriti o poslu sa strancima, ili ćete otići na zajedničko putovanje.

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji.

Blizanci

Posao: Jasno vam je da ponekad u važnim situacijama ne možete dovoljno da utičete na razvoj poslovnih događaja. Razmena ideja i timski rad uvek donose bolje rezultate.
Ljubav: Pokušavate da ostavite utisak kao da sve funkcioniše besprekorno, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.
Zdravlje: Obratite pažnju na snove, jer odražavaju ono što vas opterećuje.

Rak

Posao Mogući su zategnuti odnosi sa kolegama, naročito sa jednim Jarcem ili Ovnom koji nemaju dovoljno razumevanja za vas.
Ljubav ?pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže.
Zdravlje Poboljšajte psihofizičku kondiciju.

Lav

Posao: Pokušavate da ubedite partnera da bi trebalo da prihvati vašu ideju u vezi sa odlaskom u inostranstvo, bar nakratko.

Ljubav: Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.
Zdravlje: Bavite se sportom i, pre svega, budite nasmejani.

#related-news_0

Devica

Posao: Obratite pažnju na neke informacije koje vam mogu skratiti put do uspeha. Imate velika očekivanja, pogotovo kada je u pitanju Lav, sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme.

Ljubav: Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice.
Zdravlje: Svima je potreban pozitivan podsticaj, a vama je neophodan i poneki lek da biste to održali.

Vaga

Posao: U želji da ostvarite izuzetne poslovne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima.
Ljubav: Partnera zbunjujete emotivnim kontrastima u reakcija, čestim promenama u mišljenju, kao i promenljivim raspoloženjem.

Zdravlje: Pozitivno okruženje podstiče vaše raspoloženje.

Škorpija

Posao: Intelektualne sposobnosti biće presudne u proceni dobre poslovne prilike koju će vam ponuditi tokom ovog perioda.
Ljubav: Čini vam se da osoba do koje vam je veoma stalo nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, pokušajte da ne utonete u melanholično raspoloženje.
Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju i da održite dobar imunitet.

Strelac

Posao: Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od poslovnih vizija. Sve dok imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite, možete se nadati uspehu.
Ljubav: Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Jarac

Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali bitnije je da posao obavite na način koji će vam omogućiti uspeh i dobru zaradu.

Ljubav: Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži.
Zdravlje: Najviše bi vam prijala relaksacija.

Vodolija

Posao: Imate priliku da se pomirite sa Rakom ili Škorpijom, ali po tom pitanju previše ste svojeglavi. Osećate veliku želju da se sretnete sa osobom koja vas je jako zaintrigirala idejom o novom poslu.
Ljubav: Lako menjate emotivno interesovanje, što najviše zavisi od vašeg raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite onome što drugi traže.

Zdravlje: Ojačajte imunitet i unosite što više vitamina.

Ribe

Posao: Potrudite se da učinite sve što je potrebno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima.
Ljubav: Ponekad imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i u situaciji kada svi oko vas misle drugačije.
Zdravlje: U ovom periodu je najvažnije da uskladite misli i osećanja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram