Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila: Ovi znakovi će uspeti da izbegnu uticaj retrogradnog Merkura

nedeljni horoskop
Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Merkur ulazi u fazu retrogradnosti 1. aprila i izlazi 25. aprila, a horoskop za ovu sedmicu otkriva koji astro znakovi će uspeti da izbegnu taj uticaj.

OVAN

Krajem sedmice za vas započinje novi ciklus. Nudi vam se pomoć zvezda kako biste otkrili sve šta vam je potrebno za dalji uspeh. Dobro otvorite oči jer bi vas velike vesti inače mogle iznenaditi.

Pripremite se jer neće sve ići glatko, ali treba da prođete kroz period samospoznaje da biste mogli da izdržite pozitivan intenzitet nadolazećeg perioda.

BIK

Prolazite kroz proces. Znate li onaj osećaj kada nešto silno želite, a onda kad se dogodi, pretvori se u razočaranje? Moglo bi upravo to da vam se dogodi ove sedmice.

Ne budite razočarani, a ako jeste, slobodno se požalite jer to je deo ovog putovanja. Budite spremni na nove izazove, a kako biste se što bolje pripremili, dobar partner za slušanje i savet sada vam je Riba.

BLIZANCI

Jeste li spremni za Merkurov uticaj? Uostalom, vi ga najbolje poznajete, a ove nedelje, zajedno s Devicom, mogli biste ga najviše i osetiti. Ipak, bez brige, to što ste sada u malom zastoju ne znači ništa drugo sem znak da biste mogli da uzmete predah.

Prihvatite izazov i probajte da ignorišete na tren sve što kasni i ne rešava se. Nekada ne možete držati sve pod kontrolom i to je sasvim u redu.

RAK

Dok su drugi pod uticajem retrogradnog Merkura, vama se zvezde smeše. Vidite sve pre ostalih, imate energiju, ispunjeni ste.

Osećate proleće i počinjete da gradite neke nove situacije iz kojih će se roditi ono čemu ste dugo težili. Spremni ste čak i da ubrzate ritam. I šta čekate? Pokrenite se, odmah.

LAV

Očekujte vrlo retku, a vrlo važnu situaciju u životu – trenutak u kom ćete napokon jasno videti sve što je pred vama u budućnosti i na koji način doći do onoga o čemu čeznete.

Zvezde vam se smeše. Odjednom ćete imati osećaj kako nešto morate da učinite i, mada ćete krenuti s tim, naoko neplanski; očekuju vas zapanjujući rezultati.

DEVICA

Kao i Blizanci, bićete pod uticajem Merkura, ali kod vas će se to odraziti sasvim drugačije. Niko ko vam se emotivno zameri nije siguran.

Prolazite kroz period čišćenja, pa je dobro da prihvatite ovakve reakcije i upitate se odakle proizlaze. Ujedno, imate priliku da naučite da se kontrolišete kada nešto krene po zlu.

VAGA

Vaša intuicija biće jaka, a stadijum nostalgičnog razmišljanja ponudiće vam mnoštvo inspiracije. Kako biste izbegli Merkurov uticaj, povežite se s osobom iz prošlosti koja na vas utiče kreativno, ko budi drugačije načine razmišljanja, nekoga koga ste uviek smatrali posebnim.

Ovaj period bitan je za vaš napredak, a svakako ako sebi priznate posebnosti koje leže u vama, ali sami ne znate da ih probudite.

ŠKORPIJA

Dok shvatate kako drugi nisu u stanju da u potpunosti razumeju vašu viziju i kako morate da se prepuste uticajima Merkura jer ne možete promeniti sve odjednom, u vama se bude strasti, posebno romantične.

Možda je oko vas ludilo, ali upravo je zbog toga moguće naći uzbuđenje koje vam nedostaje.

STRELAC

Začudo, dok se ostali bore s izazovima, vi biste ove nedelje mogli da prođete lako, ali samo ako prihvatite dosadu kao jedini siguran ishod. Zbog visokih tenzija na koje biste mogli naleteti periodično, zvezde vam sugerišu da ih ignorišete.

Želite da pomognete i to je u redu, ali ovog puta radije nemojte. Svakako ako niko od vas pomoć ne zatraži. Uživajte u miru.

JARAC

Imate sreće, a iskusićete i trenutak spoznaje. U vama će se probuditi kreativna rešenja. Razmišljaćete o budućnosti i pronaći ćete način za unapređenje.

Vaša staloženost sada je na vrhuncu i imate priliku da ugrabite ono što drugi uopšte nisu u mogućnosti da osveste.

VODOLIJA

U stanju ste da kompletno ignorišete sve negativne vesti jer znate da ne možete na sve da direktno utičete.

Funkcionišete ove sedmice u nekom svom svetu i to vam daje zaštitu od svih neočekivanih situacija, sukoba i nerazumevanja.

RIBE

Očekuje vas vrlo uspešna sedmica. Da, retrogradni Merkur počinje, ali na vas ne utiče kako bi želeo.

Došli ste do određenih otkrića i zaključaka u koje ste sasvim sigurni. Iz vas stoga pršti samopouzdanje i ne dajete priliku sumnji da se uvuče. Ljudima koji vas sada ne razumeju ne pridajte previše pažnje.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram