Nedeljni horoskop: Na pomolu strastvena avantura za Blizance

Foto: : Miramax Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 12. do 18. oktobra 2020, koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Ove nedelje ste skloni rizičnim poslovnim potezima, koji mogu direktno uticati na vaš džep. Moraćete više da obratite pažnje na detalje, kako biste ubrzo rešili problem koji je nastao. Partnerski odnosi su nepromenljivi, partner je fokusiran na svakodnevne obaveze, što vas čini pomalo nesigurnim jer smatrate da ne posvećuje dovoljno pažnje samom odnosu. Slobodni mogu ući u iznenadni odnos sa osobom koja ne želi vezu.

Bik

Ukoliko ste u poslovno partnerskim odnosima može doći do razilaženja i nerazumevanja i zbog toga posao potencijalno trpi. Navala kreativnosti vam dosta može pomoći oko novih ideja i razrada planove, te ne propustite priliku makar da ih zapišete. Pripazite na novac, jer postoji mogućnost da neke isplate okasne. Jasno ćete pokazati nezadovoljstvo u emotivnoj vezi i zbog toga će mnoge tajne izaći na videlo. Slobodni Bikovi izbegavaju simpatije i temu ljubavi.

Blizanci

Očekuje vas pomeranje i kašnjenje na poslu, a vaše genijalne ideje mogu biti izignorisane, jer vam trenutno saradnici ne veruju. Dosta ste konfuzni i rasejani, što je samo znak a usporite ma šta da radite. Stabilni odnosi biće u krizi zbog finansija, dok će slobodni Blizanci biti okrenuti ka kratkim i strastvenim avanturama.

Rak

Lošija organizacija će značajno uticati na vašu radnu efikasnost, te posvetite pažnju detaljima i komunikaciji. Novine u poslu ostavite za neki drugi, stabilniji period. Rakovi koji su u dugom emotivnom odnosu će proći niz tetstova u ljubavi, ne samo ove nedelje, već do kraja godine. Potrebno je posvetiti pažnju stvarima koje do sada nisu valjale. Slobodni pripadnici znaka su trenutno razočarani, zbog lične pogrešne procene.

Lav

Stresne okolnosti na poslu ove nedelje biće posledica nekih neočekivanih dešavanja, pa je potrebno da budete skloniji kompromisima i fleksibilnom ponašanju. Mogući su problemi i sa kolegama. U emotivnim odnosima naglasak je na komunikaciji i sprečavanju potencijalnim sukobima zbog nezadovoljstva na poslovnom planu. Slobodni Lavovi mogu da očekuju više zabave i novih poznanstava.

Devica

Naredni period je izuzetno bitan za pripadnike ovog znaka jer se pojačavaju njihove negativne osobine. Prigovaranje i kritikovanje može negativno uticati kako na poslovne, tako i emotivne odnose. Nedostaje vam opuštenost i lakoća u komunikaciji pa zbog ovoga može doći do niza nesporazuma i zastoja. Partnerski odnosi su promenljivi, u jednom momentu namećete svoje želje i zamsili, dok u drugom nemate interesovanja za partnera. Slobodni pripadnici znaka idealizuju simpatiju, zbog čega može doći do razočarenja.

Vaga

Dobro pripazite naredne nedelje na detalje, jer ma koliko bili oprezni, neke činjenice ili informacije možete propustite, a zbog toga će trpeti najviše vaše samopouzdanje. Nalet iznanadnih i nepredviđenih troškova, može uneti nemir u emotivnim odnosima jer će se tražiti od vas neko prelazno i kompromisno rešenje. Slobodne Vage privalče opasne osobe koje nemaju nameru da se vežu.

Škorpija

Kako biste držali sve pod kontrolom moraćete da obratite pažnju na poslovne saradnike i komunikaciju sa njima. Moguće su nagle promene planova, ali povratak iz prošlosti nekih nezavršenih poslova. Bićete u prilici da uvedete neke novine u emotivnim odnosima, što može umiriti prethodnu lošu situaciju. Slobodni pripadnici znaka će lako ući u neki odnos koji je istovremeno interesantan, ali i strastven.

Strelac

Na poslu ćete se baviti sitnicama i detaljima, što će vas dodatno opeterćivati. Imaćete osećaj da gubite dragoceno vreme pa zbog impulsivnosti postoji mogućnost da se vratite na početak. Budite strpljiviji i u partnerskim odnosima, jer je situacija poprilično nestabilna. Partner želi neku vrstu promene koja sada niej moguća. Slobodno pripadnici znaka su zaljubljeni u osobu koja ih izbegava ili nije emotivno dostupna.

Jarac

Poslovni tokovi će bitimalo usporeniji i zahtevniji, što može samo uticati na gomilanje posla. Ukoliko ste u kreativnoj industriji može doći do prekida saradnje i uspostvaljanja novog sistema rada. Izbegavajte rizična novčana ulaganja. Naredna nedelja donosi mnogo različitih mogućnosti za zauzete Jarčeve, te će se pojaviiti i prilika za kraćim putovanjem. Slobodni su zainteresovani za osobu koja je povučena i zahteva dosta strpljenja.

Vodolija

Vaše vreme i pažnja ove nedelje će biti usmereni na sređivanje finansijskih problema. Bićete dvostruko onemogućeni na poslu da sprovedete svoje nove ideje, bar kad je ovaj period u pitanju. Moguće je otkrivanje nekih tajni i zakuslisnih radnji. Partnerski odnosi su opet u kriznom periodu, jer fale podrška i taktičnost. Slobodni pripadnici znaka će želeti vezu sa osobom koja je nezainteresovana za istu.

Ribe

Ukoliko želite što stabilniju nedelju na poslu pripazite na detalje i organizaciju. Poslovni partneri su sitničavi i zahtevni, te ćete morati da pokažete da ste dorasli i ovim izazovima. Prolazak Venere vašim poljem partnerstva poboljšava emotivne odnose i stvara se prijatnija atmosfera. Slobodni pripadnici znaka su skloni kritici novih simpatija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram