Nedeljni horoskop: Lav zakopava ratne sekire

Horoskop
Foto: Taylor Swift / Ferrari / Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 5. do 11. oktobra 2020, koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Hteli biste da se prepustite maštarijama i begu od realnosti, ali tranziti tokom nedelje to ne dozvoljavaju. Moraćete da budete iskreni prema sebi. Pokušavaćete da popravite neki odnos koji odavno ne funkcioniše i izgubićete dosta energije u svemu tome. Zbog usporenosti posao trpi.

Bik

Nastupajuća nedelja može da donese ulazak u neki odnos koji će uključiti izlaske i prekomerno trošenje novca. Sada se jasno pojavljuju i pokazuju putevi kojima morate da idete i kojima morate da stremite. Prestanite da bežite od odgovornosti prema sebi.

Blizanci

Povlačite se u sebe i imate potrebu da sve što se desilo pretresete. Nemojte se previše stresirati, ulazite u period razeršenja mnogih problema. Situacija na poslu će zahtevati vaše veće angažovanje, dok će polje ljubavi biti nešto mirnije. Pripazite na dugove koji stoje negde u pozadini, stižu na naplatu.

Rak

Nedelja pred vama počinje ozbiljnim i malo težim radom. Posao zahteva stabilnost, a rokovi ističu pa vas hvata panika koja može da vam poremeti sve. Jedan imate dovoljno novca, drugi nemate ni dinara, promenite navike. Partner želi više pažnje, a vi se zbog
posla i umora udaljavate. Pripazite na ishranu i odmarajte više.

Lav

Jača vam ambicija na poslu, dok sa partnerom jedva zakopavate ratne sekire. Zdravlje vam je ugroženo jer ste pod stalnim emotivnim nabojem. Ništa ne preduzimajte sada već dajte sebi prostora da se smirite. Novac trošite i previše što vas čini još nervoznijima.
Potrebna vam je aktivnija vežba koja će vas umiriti.

Devica

Čekaju vam malo napetiji dani na poslu. Više ćete biti orijentisani na zabavu ili neke prijatnije teme nego na posao, pa će vas pritisnuti rokovi. Ne zaboravite da nastavite da štedite, a ako to niste započeli, ova nedelja pruža sjajne prilike za to. Zauzeti su se malo udaljili od partnera, ali već od ove nedelje ljubav se vraća na pravi put. Posvetite se odnosima na pravi način. Slobodni će biti u centru pažnji i biće mnogo flerta, samo je bitno da ne očekuju da sve padne sa neba.

Vaga

Nailazićete na otpor i negodovanje najbliže okoline jer ste odlučili mnogo toga da promenite. Za početak krenite od svakodnevnih navika. Ćelite neki opušteniji i kreativniji posao , pa razmišljate o promeni i otkazu. Zauzeti su na klackalici svakog dana, te im nedostaje partner te im smeta. Slobodne čekaju neke zanimljive dogodovšine na poslu. Pripazite na troškove i dugove, sada je loš period za kupovinu.

Škorpija

Mogli biste da se vratite na stare ciljeve i da krenete da pravite spiskove. Nešto ste izgubili u letu i sada ste nezadovojni. Potrebna vam je bolja organizacija, posla i ličnog života. Zauzeti će imati problema u komunikaciji sa partnerom koji će biti u svojim nekim razmišljanjima koje i neće biti tako sjajne. Slobodne može da zadesi ljubav na prvi pogled i to neočekivano.

Strelac

Hvata vas panika od svega, na poslu i na ličnom planu. Gomilaju se obaveze, a partnerski odnosi i nisu baš najsjajniji. Mnogi zauzeti pripadnici znakai prolaze emotivne krize koje su veoma naporne i teške, pa je ovo odlična period da se suočite sa onime što vas muči. Slobodne Strelčeve može da sačeka iza ćoška nešto neočekivano i strastveno. Potrebno je da napravite dugoročan finansijski plan, ali bez preteranih izleta u velike troškove.

Jarac

Situacija na poslu je haotična i ne možete da se izvučete iz neplaniranih promena planova. Nude vam se neke nove šanse, ali pregovore ostavite za naredni mesec. Zauzeti su periodu smirivanja tenzija i rešavanja tekućih trzavica, dok slobodni maštaju o
idealnoj osobi koja se neće pojaviti. Potrebno je prihvatiti realnost takva kakva je.

Vodolija

Trenutno ste u oblacima i maštate, što nije vaša praksa. Neki poslovni planovi nisu ispunjeni pa ćete morati da pristupite malo energičnije i efikasnije. Ne pozajmljujte novac, a troškove svedite na minimum. Zauzeti će morati da budu odgovorniji i da ne beže od ozbiljnih razgovora, dok slobodne čeka suočavanje sa strahovima.

Ribe

Veseli ste i jedva čekate neke nove izazove. Neka naglasak bude na započinjenju nekih novih poslova i odnosa i to samo onih koji vas čine srećnim. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju neke pomalo nesigurne udvarače, dok se zauzeti bave poboljšanjem komunikacije. Biće čupavo na polju finansija, tako da je potreban oprez po tom pitanju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram