Nedeljni horoskop: Lav lakše diše, Strelac ulazi u vezu

Horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile sledeće nedelje.

Ovan

Ove nedelje osećate navalu energije koja će se samo podizati. Želite više i bolje za sebe i to ćete dokazati svima, specijalno na poslu. Emotivni odnosi ulaze u dinamičniju fazu, vi preuzimate inicijativu u samoj vezi ili naspram simpatije. Više ne možete da čekate, a ni nemate puno prilika, pa je sada vreme da razrešite sve iz prošlosti. Pripazite na svoju impulsivnost, nekoga ćete nenamerno uvrediti.

Bik

Sada kad ste se oslobodili pomalo konfuzne energije, jasnije vidite sve. Prvenstveno ulazite u period kad će se pitanja na polju ljubavi umiriti, kao i finansijska situacija. Poslovna situacija će biti u znaku komunikacije, ali i puna kašnjenja i mimoilaženja, specijalno kada su u pitanju klijenti. Ljubavni partneri preuzimaju malo borbeniji pristup, što i neće biti toliko loše, taman da se probude neke stare strasti.

Blizanci

Ove nedelje ćete biti okrenuti ka novcu i materijalnim zadovoljstvima. Potrebno vam je da dovedete dugove na minimum, pa ćete samo razmišljati kako to da izvedete. Popušta neki oblik zavedenosti u emotivnim odnosima koji donosi otrežnjenje i malo više sigurnosti. Ove nedelje su mogući nesporazumi sa prijateljma, pa ako ste deo nekog društva ili velike grupe ljudi, budite pažljiviji u komunikaciji.

Rak

Zbog nekih teških poslovnih odluka, promene su sasvim izvesne i ne moraju nužno biti prijatne. Poverenje nadređenih neće izostati, ali će biti potrebno veliko prilagođavanje i saradnja. Pozitivnije gledate na emotivne odnose tokom nedelje. Nekima će se partneri malo primiriti, dok će drugima spasti neki kamen sa leđa. Slobodni Rakovi moraju da se oslobode prošlosti.

Lav

Pošto ste napravili jednu poslovnu skalu prioriteta, lakše se diše. Brže postižete rezultate i više ne zaostajete. Potreba da vam se partner divi ne jenjava ni ove nedelje, s tim što sada možete očekivati pozitivnije reakcije. Slobodni Lavovi ne mogu da ostave posao i posvete se emotivnom životu.

Devica

Imaćete velikih problema na poslu ako se budete previše inatili kolegama ili saradnicima. Vaše mišljenje jeste bitno, ali ne i najbitnije i jedino tačno. Partnerski odnosi će biti strastveni i burni. Zauzeti će pokušati da obuzdaju partnerkinu/partnerovu potrebu da se svađa, dok će slobodni više naginjati ka zauzetim osobama. Neka lična i intimna pitanja vezana za porodicu sada moraju biti razrešena.

Vaga

Ove nedelje su prisutna velika očekivanja na polju posla i partnerstva. Situacija na poslu zahteva veliku količinu koncentracije i žrtvovanja, dok partnerski odnosi prilagođavanje. Mnogi pripadnici znaka će dobiti finansijsku pomoć, koju dugo očekuju. Brzopletost u poslu je prisutna, pa je potrebno usporavanje i fokus na detalje. Slobodne Vage sada mogu da očekuju neke promene na ljubavnom planu.

Škorpija

Ukoliko želite da budete ubedljiviji na poslu ne silite jednostrani pogled na celokupnu situaciju. Uspećete, čime god da se bavite. Ljubavni partner/partnerka sada potežu neke teme iz prošlosti. Ovo samo na kratko može proizvesti turbulencije, a vi pokušajte da budete što direktniji. Slobodne Škorpije imaju potrebu da istraže svoje najintimnije tajne, kako bi izašli iz vrtloga pogrešnih ljubavnih priča.

Strelac

Popravlja se situacija na poslu i trud se lagano isplaćuje. Zbog ovoga postajete motivisaniji i uspešniji , što će svakako dati rezultate. Osetićete i smirivanje na ljubavnom planu, pa će neke nedoumice sada postati odluke kojih ćete se držati i nadalje. Slobodni Strelčevi potencijalno ulaze u novu vezu.

Jarac

Kontrolišete sve oko sebe na vrlo neugodan i dramatičan način. Krijete se iza nekih poluosmeha koji su samo maska za ono što vas muči. Nikako vam se ne dopada što svi napadaju vaš način rada, a suštinski ste vi ti koji grešite. Potrebno je da malo smirite ego. Emotivni odnosi su pod velom nesigurnosti i straha od gubitka, pa se suzdržavate da kažete kako se osećate i šta vas muči. Ovo može izazvati kontraefekat.

Vodolija

Ove nedelje ste pod pritiskom jer se na neki način gušite na poslu. Stajanje u mestu i konstatno filozofiranje o jednostavnim poslovima i zadacima vam idu na živce. Potrebna vam je dinamičnija promena. Opasnost od porodičnih sukoba je sada na vrhuncu i vaša potreba da budete blizu porodice će se u ovom periodu uvećati. Parznerski odnosi su u mirnijoj fazi.

Ribe

Mnogi poslovni dogovori će ove nedelje kasniti. Ukoliko sarađujete sa strancima budite spremni na strpljenje, jer će se ove nedelje izdešavati sve ono nad čime niko nema kontrolu. Budite staloženi i izbegavajte sukobe sa nadređenima. Na ljubavnom planu je burno. Slobodni ponovo potežu neke osobe iz prošlosti , kako bi ih zabavili i odvratili od problema. Zauzeti pripadnici znaka su malo odahnuli i počeli ozbiljnije da se posvećuju odnosu, što će voditi ka obostranom zadovoljstvu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram