Nedeljni horoskop: Kome Jupiter donosi novac i nasledstvo

Žena, devojka, moda, roze odelo, strit stajl, ulična moda
Foto: Shutterstock

Pročitajte nedeljni horoskop od 9. do 15. avgusta 2021. godine, koji piše astrološkinja Džordžija Nikols.

Ovan

Od sada pa do kraja godine, vaš život će lakše teći. Sigurno će se poboljšati odnosi sa autoritetima i ljudima na vlasti. Ovo će takođe biti odličan period za pravljenje planova jer ćete želeti da razmišljate o krupnim stvarima.

Uživaćete u popularnosti među prijateljima, kao i u grupama i organizacijama. Takođe je važno da znate da ćete biti okruženi od sada do kraja godine. To je zato što će vam prijatelji pružiti više od podrške. Ovo definitivno nije vreme da budete sami. Naravno, podrška je obostrana – događa se u oba smera! Oni će vam koristiti – a vi ćete njima. Najbolja formula za sve odnose.

Bik

Od sada pa do kraja godine imaćete sreće jer ste pod uticajem Jupitera! Pratiće vas dobra reputacija. Razlog za to može biti unapređenje na poslu ili neka vrsta javnog priznanja, pohvale ili nečeg sasvim neočekivanog – tako da ćete steći poštovanje svojih vršnjaka. Bićete veoma dobri u svemu što radite!

Jedina mana je što vaš uspeh može biti pretnja nekima. Mnogi od vas će putovati više nego obično. Neki će takođe imati priliku da promene svoj posao. To bi se moglo odnositi na medicinu, lečenje, zakon, visoko obrazovanje i putovanja.

Letovanje, leto, odmor, hotel
Foto: Shutterstock

Blizanci

Vaš Jupiter je u Vodoliji, što znači da vas ta energija gura napred. Praktično, to će vam znatno olakšati ostatak godine, pa čak i poboljšati vaše zdravlje i dati vam osećaj blagostanja. Budući da je Jupiter povezan sa bogatstvom, vaše finansije će biti solidne i mogle bi se poboljšati.

Mogućnosti putovanja će se povećati. Mnogi od vas će takođe istražiti nove mogućnosti u izdavaštvu i medijima, ili nešto vezano za medicinu ili zakon. Neki će se vratiti u školu ili dobiti dodatnu obuku.

Rak

Određeni aspekti vaše finansijske situacije će se poboljšati počevši od ove nedelje. Konkretno, Jupiter će vam doneti koristi od svega što se tiče zajedničke imovine ili imovine vašeg partnera ili nekog drugog. Na primer, možda ćete dobiti nasledstvo. Vaš partner može dobiti povišicu ili bonus.

Mogle bi se dogoditi snažne promene u vašem životu, posebno one koje vas čine bogatijim. Ostatak godine je takođe odlično vreme za ulazak u vezu sa nekim ili udruživanje resursa u poslovnom partnerstvu. Šta god da se desi, sigurno će vam koristiti.

Foto:shutterstock

Lav

Ovo će biti nedelja u kojoj ćete proširiti svoj uticaj. Ako se pojave prilike – iskoristite ih! Ovo je takođe vreme kada možete steći imovinu, novac i društveni prestiž. Definitivno je dobar period za susrete s drugima, zbog čega je ovo odlično vreme za Lavove da se venčaju.

Na isti način, od sada do kraja godine, biće odlično vreme za konsultacije sa stručnjacima, lekarima ili savetnicima.

Devica

Imate mnogo mogućnosti da poboljšate svoj posao – možda ćete ulepšati svoj radni prostor ili dobiti unapređenje. Ako se to ne dogodi, možete ćete dobiti bolji posao na drugom mestu. „Bogovi posla“ su sa vama!

Vaše zdravlje će biti snažno i energično. Ovo je takođe odlično vreme za oporavak od bolesti ili operacije. Jedino upozorenje je da izbegavate preterano uživanje.

Drugarice, horoskop, kupovina, šoping
Foto: Shutterstock

Vaga

Jupiter u Vodoliji je divna stvar za vas – osećaćate se opušteno i srećnije. Doduše, povećanje telesne težine je moguće jer ćete biti manje skloni fizičkoj aktivnosti.

Slično, pošto Jupiter vlada bogatstvom, vaša finansijska situacija će se poboljšati do kraja godine. Očekujte povećanu radost sa decom. Dobro je vreme za odmor.

Škorpija

Imaćete prilike da se ulepšate mesto u kom živite. Možda ćete početi renoviranje ili popravke. Uživaćete u preuređivanju. Drugi će promeniti prebivalište i preseliti se u veće i bolje mesto koje odgovara njihovim potrebama. Šta god da radite u vezi sa svojim domom, koristiće vam!

Takođe, odnosi sa porodicom će se poboljšati. Članovi porodice će biti velikodušniji jedni prema drugima, kao i podrška i pomoć. Ojačaćete važne temelje u svom životu.

Strelac

Od sada pa do kraja godine događaće vam se lepe stvari, jer će Jupiter pojačati vašu moć pozitivnog razmišljanja! Ovo je sjajno jer je optimizam važan faktor za Strelca. Morate verovati da je nešto bolje iza ugla.

Tempo vaših dana će se ubrzati. Odbacićete stare obrasce mišljenja. Vaši planovi za budućnost biće delimično veći i opsežniji jer ćete shvatiti da su mnoga ograničenja za koja ste mislili da su nametnuta spolja zapravo samo umišljena. Odnosi sa rodbinom će se poboljšati.

Jarac

Bićete srećniji jer će se vaše finansije poboljšati. Mnogi od vas će postati bogatiji ili ćete se počastiti novim stvarima.

I dok ćete verovatno gomilati novac kroz zaradu ili povećanje imovine; Jupiter je takođe znak koji je povezan sa mudrošću. Stoga, za one koji cene svoj duhovni ili unutrašnji svet, ovo je dimenzija koja će biti obogaćena.

Šminka Foto:Shutterstock

Vodolija

Jupiter je u vašem znaku! Iskoristite ovo jer se takav blagoslov neće vratiti do 2033. Važno je znati da započinjete nov ciklus rasta i razvoja. Biće to vreme učenja i sticanja novih iskustava.

Čak će i duhovne dimenzije vašeg života postati dublje. Stvari će vam ići na ruku i sva vrata će vam se otvoriti.

Ribe

Jupiter če 28. decembra da uđe u Ribe. Ostatak godine imaćete leptiriće u stomaku. Osetićete da se uklapate i da ste u korak sa svetom na miran, ohrabrujući način.

Takođe, imaćete više saosećanja sa onima koji imaju manje sreće – jer ćete razviti veću empatiju. Zbog toga će mnogi od vas naučiti više o duhovnosti i religiji. Neki bi čak mogli postati duhovni učitelji za druge – ili ćete možda upoznati duhovnog učitelja.

***

Bonus video: Maler dana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram