Nedeljni horoskop: Jedan znak će se zaljubiti na prvi pogled

Foto: To/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Evo astrološke prognoze za sve horoskopske znake u nedelji ljubavi.

Pred nama je Dan zaljubljenih. Astrolozi kažu da ovo zapravo i jeste nedelja ljubavi, jer će većina horoskopskih znakova uživati u odnosu s partnerom i porodicom.

Evo astrološke prognoze za sve horoskopske znake u nedelji ljubavi, piše Luftika.

OVAN

Snažan poriv za delovanjem vas ne napušta kao i potreba za ostvarivanjem ambicija. Mars u prvoj kući odgovara zanatlijama, tehničarima, mehaničarima, hirurzima ali i sportistima. Uživate u svakodnevnim izazovima i brojnim poslovnim kontaktima. Početkom nedelje Mesec aktivira polje rada i donosi brze promene. Na neki način vas čini popularnim među saradnicima ili potčinjenima ako ste na rukovodećoj poziciji. Ipak, prednost dajete ljubavi, emotivnom partneru i zabavi. Većina deli svoje planove sa onima koje voli. Kontrolišite impulsivnost.

BIK

Merkur utiče na sve što se odnosi na karijeru i daje prednost poslovima koji se rade iz ljubavi. Na neki način eksponirate svoje talente i sposobnosti kroz ono što radite a istovremeno stičete popularnost. Idealno za umetnike, sportiste, pedagoge i kreativce. Krajem nedelje Sunce prelazi u polje prijatelja i naglašava društvenost, timski rad. Biće više sastanaka, dogovora, interakcija sa strankama, klubovima. Aspekt donosi finansijske dobitke. Žudnja za ljubavlju vas ne napušta, posebno ako ste od nedavno u emotivnoj vezi. Proverite stanje bubrega i bešike.

BLIZANCI

Ovo je povoljan period za putovanja i kontakte sa strancima. Merkur donosi uspeh u studiranju, obrazovanju i intelektualnom delovanju. Krajem nedelje Sunce prelazi u polje karijere i ukazuje na svest o ciljevima. Profesionalni interesi su u prvom planu, a to znači da ćete puno raditi. Sada ostvarujete svoje planove kroz udruživanje i prijateljske kontakte. Na neki način vas protežiraju ili imate zaštitu moćnih ljudi. Iako uživate u nezavisnosti, ne odričete se zabave, provoda i novih simpatija. Moguća ljubav na prvi pogled. Opustite se.

RAK

Mesec je u fazi opadanja, pa tako raste neodlučnost , sklonost propuštanju šansi. Možete se naći u neočekivanim situacijama a samo od vas zavisi kakav će biti ishod. Naglašeno polje karijere ukazuje na ambicije, da puno radite i da su na pomolu novi poslovi. Pod uslovom da ste najvažnije završili, sada ste u prilici da sve proverite, analizirate i date konačni sud. Pred kraj nedelje su izvesne dobre vesti iz inostranstva, dobici ili novi aranžmani. Na neki način žrtvujete emotivni život zbog posla, ali partner, zasada, ima razumevanja. Smanjena nervna otpornost.

Foto: Shutterstock

LAV

Do subote ste, na neki način, u svom elementu. Naglašen je društveni život, brojni kontakti, sastanci, predavanja. Dolazite u dodir sa novinarima, profesorima, mladim ljudima, piscima, a moguće je i potpisivanje važnih ugovora. Pomalo naginjete ekstravaganciji, takmičenju, sportu, posebno ako ste u fazi studiranja, učenja. Lako pobuđujete pažnju stranaca, intelektualaca, a nisu isključeni ni laskavi pozivi za saradnju. Ako ste mlađi, ljubav je moguća na putovanju, na daljinu ili na fakultetu. Krajem nedelje možete osetiti pad imuniteta. Odmarajte se.

DEVICA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku što vas čini osetljivijim nego obično. Bitno je da odluke donosite staloženo i bez veće žurbe. Obično u prvi plan stavlja ženske interese ili će žene imati snažan uticaj na vaše planove. Druga polovina nedelje je odlična za finansije, dobitke i poslovnu saradnju sa strancima ili stranim kompanijama. Nisu isključena poslovna putovanja. Naglašeno polje strasti ukazuje na važnost zadovoljstva, ali i da u odnosu sa partnerom nije lako uspostaviti balans. Problemi sa reproduktivnim organima.

VAGA

Obilje događaja sredinom nedelje uticaće na veselo raspoloženje. Okolina vas uvlači u društvena događanja, pozivaju vas na zabave i važne promocije. S druge strane, Mars u opozitnom znaku ukazuje na dominaciju, nametanje volje, snažnu sugestivnost, što možete iskoristiti ako ste deo tima. Aspekt je povoljan za rešavanje zakonskih, sudskih i pravnih stvari a i kontakte sa advokatima. Oslanjate se na partnerstva, ortakluke, ali istovremeno težite nezavisnosti. Venera u kući braka je idealna za ljubav i uspostavljanje harmonije sa partnerom. Rekreirajte se.

ŠKORPIJA

Dok se drugi odmaraju,vi radite punom parom. Imate utisak da je došlo vaših pet minuta i da to treba maksimalno iskoristiti. Naravno, u pravu ste! Iznenađenja su uvek moguća, kao i donošenje brzih odluka i rešenja u određenim situacijama. Obratite pažnju na instalacije, elektriku, sve što ima veze sa transportom, saobraćajem, ako se bavite privatnim biznisom. Krajem nedelje Sunce prelazi u vaše peto polje kreativnosti, a ima dobar upliv na finansijske špekulacije. S druge strane, usmerava vas na zabave, sport, ekskurzije a i ljubav. Vitalnost raste.

Foto: Shutterstock

STRELAC

Mesec početkom nedelje utiče na poslovnu klimu. Ukazuje na izvesnu popularnost ako se bavite javnim poslovima ili ako ste na rukovodećoj poziciji. Biće dosta susreta sa ženama ili ćete biti okruženi masom ljudi. Ovo je period kada se dosta krećete, odlazite na kraće puteve ili ste naklonjeni komunikaciji sa okolinom. Merkur je povoljan za razmenu informacija, učenje ali i obavljanje administrativnih poslova. Sunce utiče na sve što se odnosi na porodicu, unosi vedrinu u vaš dom, krajem nedelje. Lep period za ljubav. Šetajte.

JARAC

Okrenuti ste privatnim poslovima. Ipak, Jupiter u kući karijere je indikator prosperiteta i visokog državnog položaja. Dakle, kod vas nema sredine. Ili ste uspešni u javnom ili privatnom sektoru. Mars donosi uspeh u svemu što se odnosi na nekretnine, bavljenje poljoprivredom, zemljištem, ali i zanatskim poslovima. Finansijska situacija je prilično dobra i možete se nadati dobicima sa više strana. Krajem nedelje Sunce ima dobar uticaj na polje komunikacije, ali i kraćih putovanja. Dosta ste usmereni na porodicu i bračnog partnera. Uživajte u prirodi.

VODOLIJA

Sunce je u vašem znaku do subote, a onda prelazi u drugo polje finansija. Uticaće pozitivno na materijalni status ili ćete se fokusirati na praktične stvari. Do vikenda uživajte u smelim potezima, nametanju svog tempa i popularnosti. Merkur i dalje potencira intelektualnu živost, prilagodljivost, intuiciju i verbalne sposobnosti. Odlično ako se bavite naukom, tehnikom ali i pisanjem. Prilično ste fokusirani na rodbinske veze ili ste u zajedničkom poslu. U ljubavi ste znatiželjni i spremni na eksperimentisanje, nova poznanstva. U dobroj ste formi.

RIBE

Ova nedelja je slična prethodnoj jer se sve odvija uobičajenim tempom. Tek od subote, kada Sunce pređe u vaš znak, možete osetiti priliv pozitivne energije. Do tada, fokus je na materijalnoj sigurnosti, zaradama, investicijama. Tu su uvek moguća iznenađenja ali ne treba da previše brinete. Uglavnom, dobro se prilagođavate promenama i vešto koristite svoje intuitivne sposobnosti. Vikend je odličan za dogovore o novim poslovim aranžmanima. Uglavnom, bezbrižno provodite slobodno vreme u društvu partnera ili onih koji su vam dragi. Okrenite se sportu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram