Nedeljni horoskop: Dva znaka se vraćaju starim ljubavima

Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Saznajte šta čeka vaš horoskopski znak u narednoj nedelji.

OVAN

Ljubav: Pun Mesec u Blizancima uneo je pometnju u bračni život Ovnova. Emocije koje dugo skrivate izašle su na površinu, potrudite se da rešite nesuglasice sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka maštaju o osobi iz prošlosti.

Posao: Niste zadovoljni poslovnom okolnostima, smatrate da zaslužujete veću količinu novca i generalno bolju poslovnu poziciju. Pokušajte da ostanete smireni i bolje uslove rada zatražite početkom 2023. godine.

Zdravlje : Emotivni disbalans utiče na opšte zdravstveno stanje i slabi vaš imunitet.

BIK

Ljubav: Pred Bikovima je mirna nedelja, nema većih promena na poslovnom planu. Uživate u trenutnim okolnostima i želite da odmorite. Slobodne Bikove očekuje zanimljivo poznanstvo koje može prerasti u vezu.

Posao: Imate utisak da vam novac izmiče iz ruku, dobro isplanirajte potrošnju. Očekuje vas stabilna poslovna situacija, zadovoljni ste postignutim uspesima. Odnos sa poslovnim saradnicima se popravlja, imate priliku za konstruktivne razgovore.

Zdravlje: Dobro, piše Mogu ja to sama.

BLIZANCI

Ljubav:Pred Blizancima je produktivna nedelja, vi ćete pokretati pozitivnu atmosferu gde god da se pojavite. Uživate u prazničnoj čaroliji i želite da ugodite voljenim ljudima. Slobodni će uživati u neobaveznom flertu.

Posao: Početak nedelje može biti napet, od vas će tražiti da obrazložite ponašanje poslovnih saradnika. Imate utisak da vam je načinjena nepravda, zapravo se sve dešava forme radi. Nema razloga za ulazak u konflikt.

Zdravlje: Ostanite dosledni produktivnim, zdravim navikama.

RAK

Ljubav:Vaše misli lutaju, maštate još uvek o prošlim vremenima što vas dovodi u zabludu. Meditacija i fizička aktivnost vam mogu pomoći da se fokusirate na sadašnji trenutak. Rakovi u vezi i braku posvećeni su svakodnevnim obavezama.

Posao: Akcenat je na svakodnevnici i administrativnim poslovima koje ne možete da izbegnete. Potrudite se da održite dobru koncetraciju kako bi izbegli greške. Zadovoljni ste finansijskim stanjem, nema većih promena.

Zdravlje: Potreban vam je kvalitetan san i odmor.

Foto:shutterstock

LAV

Ljubav:Lavovi uživaju u pokretačkoj energiji koju im je doneo Pun Mesec u proteklim danima. Naredna nedelja je kao stvorena za realizaciju planova, imate podršku partnera. Za slobodne Lavove nema većih promena.

Posao: Želite da stvorite bolje poslovne okolnosti za sebe i drage ljude, imate priliku da pomognete prijatelju. Razmislite da li je osoba koju preporučujete za posao dovoljno kompetentna. Očekuje vas finansijski priliv na samom početku nedelje.

Zdravlje: Sjajno.

DEVICA

Ljubav:Vaša želja za istinom se budi i ne trpite izgovore kako od članova porodice tako i od partnera. Pokušajte smireno da porazgovarate i rešite nedoumice. Slobodne Device uživaju u krugu prijatelja, trenutno ne želite da promenite svoj status.

Posao: Naredna nedelja ne donosi nove okolnosti na poslovnom planu, možete da se posvetite sebi i privatnim obavezama. Generalno gledano do kraja decembra vas ne očekuju veći problemi na poslu, tako da možete da se odmorite.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA

Ljubav: Pred vama je povoljna nedelja za komunikaciju sa partnerom, možete rešiti sve nedoumice. Mnoge Vage oslobodiće se osećaja krivice koji ih dugo muči. Slobodne Vage očekuje strastven susret sa osobom iz prošlosti, sa kojom su u kontaktu već duže vreme.

Posao: Zadovoljni ste poslovnom situaciom, svesni ste da se promene ne mogu dogoditi preko noći. Završavate sa ozbiljnim poslovnim projekatima, kako bi u narednoj nedelji uživali u prazničnoj čaroliji. Očekuje vas novčani dobitak.

Zdravlje: Vašem telu nedostaje fizička aktivnost, pokrenite se.

ŠKORPIJA

Ljubav:Retrogradni Mars u narednoj nedelji unosi nemir u vaš ljubavni život, shvatate partnerove reči suviše ozbiljno i ulazite naglo u konflikt. Ostanite smireni! Slobodne Škorpije razmišljaju o bivšem partneru, voleli bi da obnove ljubavni odnos.

Posao: Nema razloga za preispitivanje svojih vrednosti i znanja koje posedujete. Nemojte dozvoliti da vas kolege nepravedno ostave u drugom planu. Borite se za sebe! Očekuje vas stabilna finansijska situacija.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Foto:Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Strelčevi čeznu za dalekim putovanjima, odmorom i istraživanjem tropskih krajeva. Podelite sa partnerom svoja maštanja. Slobodne Strelčeve ne očekuju veće promene na polju ljubavi, uživate u solo statusu.

Posao: Mnogi Strelčevi će u narednoj nedelji odmarati, uživati u okviru doma. Ukoliko ne možete sebi da priuštite odmor potrudite se da završite sa važnim obavezama do srede, kako bi vam četvrtak i petak bili opušteniji. Generalno gledano, nema većih promena.

Zdravlje: Sjajno.

JARAC

Ljubav: Partnerovo promenjivo ponašanje utiče na vas, ne možete da prestanete da razmišljate o tome kako se voljena osoba oseća. Pokušajte da se skoncetrišete na svakodnevnicu i nemojte izgubiti važne obaveze iz vida. Slobodne Jarčeve očekuje stabilna nedelja.

Posao: Misli vam lutaju, niste skoncetrisani što može stvoriti probleme u odnosu sa kolegama. Nemojte ulaziti u raspravu, ispravite svoje greške i prihvatite odgovornost. Bliski rođaci ili prijatelji mogu tražiti pozajmicu od vas.

Zdravlje: Pravo je vreme za preventivne preglede.

VODOLIJA

Ljubav: Slobodni imaju priliku da otpočnu zanimljivu vezu, koja može da preraste u brak. Uživajte u zajedničkim izlascima! Vodolije u vezi i braku očekuje stabilna nedelja, nema većih promena u odnosu sa partnerom.

Posao: Vodolije očekuju priznanja, poslovni uspesi i povišica u narednoj nedelji. U prethodnom periodu zalagali ste se za sebe ali i za kolektiv, kako bi ostvarili ciljeve. Vaš trud nije zanemaren, vreme je da uživate u plodovima svog rada.

Zdravlje: Neće vam prijati jaka, masna hrana.

RIBE

Ljubav: Mnoge Ribe posvećene su uređenju kuće i svakodnevnim poslovima koji im okupiraju pažnju. Pokušajte da odmorite u toku vikenda! Nema većih promena na ljubavnom planu, zadovoljni ste trenutnim okolnostima.

Posao:Niste sigurni da li je pravo vreme za promenu posla ali čeznete za boljim poslovnim i materijalnim statusom. Nemojte žuriti sa odlukama! Pokušajte da uštedite novac u narednoj nedelji.

Zdravlje: Odmorite se.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram