Nedeljni horoskop: Blizanci između dve ljubavne vatre

nedeljni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 21. do 27. septembra 2020, koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Poslednji deo meseca biće obeležen stalnom potrebom da klijente i organizaciju držite pod kontrolom. Prepreke će se ogledati u zastojima i nemogućnostima da se sa klijentima nađe kompromisno rešenje. Ovonedeljni, pozitivniji, aspekti donose smirivanje napetih situacija na polju ljubavi. Bez žurbe i napetosti, slobodni Ovnovi moraju pažljivije da sagledaju simpatiju i da donose racionalnije odluke.

Bik

Veliki broj pripadnika ovog znaka će se suočiti sa slabijom naplatom posla, kao i lošijom organizacijom koja može dovesti do loših rezultata. Potrebno je da se uspori tempo i da se obrati pažnja na detalje. Ljubavni odnosi teže harmoniji ove nedelje, dok će najviše izazova biti na polju dogovora i kompromisa. Slobodni Bikovi više uživaju u sebi i na taj način privlače pažnju, pomalo nezainteresovanih simpatija.

Blizanci

Za sve Blizance važi i dalje isto, a to je da budu obazrivi pri rukovanjem novcem i ulaganjima. Naredna nedelja donosi izazove pri potpisivanju ugovora, ali i posredovanju u konfliktim situacijama. Sada je naglasak na energiji koja ne nudi brza rešenja, već bolje dogovore. Ljubavni odnosi mogu biti puni sukobljenih stavova i reči, što može rezultirati udaljavanjem partnera. Slobodni su između dve vatre, mnogi su na ivici da se vrate starim promašenim ljubavnim pričama, što će biti pogrešna odluka.

Rak

Ove nedelje Rakovi se okreću kući i rešavanju problematičnih pitanja vezanih za porodicu. Mnogi će napraviti planove, ali će oni biti zaustavljeni ili odloženi usled nekih nesporazuma. Zastoj može biti i deo problema na poslu, jer ove nedelje aspekti zahtevaju od Rakova da pristupe svemu diplomatski. Zauzeti Rakovi će tek od ove nedelje viditi neki pomak na polju ljubavi i ponašanja partnera, što može biti signal da su neki razgovori urodili plodom. Slobodni pripadnici znaka mogu krajem nedelje dobiti interesantne poruke zbog kojih će se lomiti, najviše zbog seksualne tenzije.

Lav

Mnogi Lavovi se će suočiti sa ozbiljnom blokadom na polju pružanja usluga i saradnji sa kolegama. Ovo može izazvati frustraciju, ali ne mora nužno značiti i neke prekide. Poenta je ići u sve lagano i bez žurbe. Neostatak međusobne podrške među ljubavnim partnerima može rezultirati neskladom i potencijalnim razlazom. Neslaganja i neodstatak empatije mogu biti uzroci mnogih rasprava i svađa. Slobodne očekuje momenat kada će sebi priznati da nisu najbolji i najbitniji, što će nesumnjivo odvesti do nekih, bitnih, zaključaka.

Devica

Device su tokom ovog meseca pokazale najviši stepen posvećenosti i rada, s obzirom na to da su mnogi aspketi na zvezdanom nebu dali i priliku za to. Poslednji dani ovog meseca biće rezervisani za malo laganije teme. Požrtvovanost i konstantnost neće biti problem, ali će biti problem naći racionalnog sagovornika sa kojim mogu da se reše neke komplikovane poslovne situacije. Potrebno je izbegavati rizične i napete pregovore. Preveliki troškovi mogu biti uzrok neslaganja sa ljubavnim partnerom, dok slobodne očekuje porast očekivanja naspram simpatija.

Vaga

Velike poteškoće u izvršavanju poslova očekuje mnoge Vage. Biće blokada na polju administracije i sveukupnih poslovnih dokumenata. Prisutan je i bunt protiv nadređenih, što može izazvati potencijalno otkaze ili zakidanje. Ljubavni odnosi uplovljavaju u mirniju fazu ove nedelje, iako će pripadnici ovog znaka želeti da poprave neke loše situacije iz prošlosti, za šta sada nije povoljno vreme. Slobodne Vage su sklone flertu sa bilo kim ko pokaže interesovanje.

Škorpija

Škorpijama je ove nedelje blokirano polje pružanja usluga i efektivnog rada, pa će morati da se prilagode nešto usporenijem tempu na poslu i na polju kontakata. Mnogi će se suočiti sa padom imuniteta što može rezultirati upalnim procesima u predelu glave i grla. Ljubavni odnosi zauzetim Škorpijama će doneti mir i stabilnost, ali i obnovu strasti. Slobodni su sklonu povlačenju i postavljanju rigoroznih uslova potencijalnim simpatijama, što može dovesti do hlađenja.

Strelac

Nova nedelja Strelčevima donosi potencijalne sukobe na radnom mestu i to sa saradnicima. Mogući su zastoji na polju finansija, kao i problemi sa samopuzdanjem. Mnogi će biti izazvani da nešto veliko promene, specijalno na poslu, za šta sada nije dobro vreme. Mnogi zauzeti pripadnici znaka su orijentisani na društvo i zabavu, te zbog toga može doći do nesuglasica i neslaganja sa ljubavnim partnerima. Slobodni su trenutno raspoloženi samo za površne odnose.

Jarac

Nepotpune informacije, nedovoljno sredstava i loša atmosfera na radnom mestu dovešće do zastoja i nemogućnosti realizacije posla. Ovo će sve biti izazvano pogrešnim ili nedovoljnim vođstvom i odsustvom inicijative. Zauzeti Jarčevi će pokušavati koliko toliko da zadrže i održe harmoniju, iako će partner biti promenljivog raspoloženja i insistiraće na pažnji. Slobodni pripadnici znaka će biti skloni da sipmatijama stave do znanja koliko su bitni i koliko im je potrebno pažnje, što će druga strana i prihvatiti.

Vodolija

Vodolije bi trebalo da se pripaze da ne upadnu u tuđe spletke i zakulisne radnje, specijalno do kraja ovog meseca. Poslovna atmosfera je promenljiva i zahteva dosta koncentracije i upornosti. Planete prave svojevrsnu blokadu na nebu što se ovom znaku odražava na komunikaciju i razmišljanja. Poneta je da se u narednim danim uspori tempo, makar u glavi. Pozitivna atmosfera i energija donose lepe momente na polju ljubavi, specijalno zauzetim pripadnicima znaka. Slobodni će potencijalno ući u tajnu vezu ili u vezu na daljinu do kraja nedelje.

Ribe

Nova nedelja donosi Ribama poteškoće u naplati poslovanja i usluga. Ova negativna energija će se održati dosta dugo pa je potrebno praviti rezervne planove, kako samopouzdanje, a i novčanik ne bi trpeli. Pravi plan donosi bolju realizaciju. Nezadovoljstvo u emotivnim odnosima će biti uzrokovano manjkom društvenog života kao i zbog nesklada u potrebama oba partnera. Slobodne Ribe mogu uvideti nedostatke kod simpatija, a one se tiču manjka empatije i razumevanja.