Nedeljni horoskop: Blizanci će uploviti u novu vezu

Foto: Suzanne Hanover / Netflix / Everett / Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 14. do 21. septembra 2020, koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

U narednoj nedelji pripazite kako koristite svoj autoritet. Naredni period će biti prilično izazovan za vaš horoskopski znak, te usporavajte koliko god možete. Imaćete prilike ove nedelje da obavite sve zacrtane zadatke i to sa velikom preciznošću. U partnerskim odnosima su moguće svađe zbog novca, a slobodni Ovnovi će biti u mogućnosti da biraju društvo i simpatije, specijalno one koje dobro izgledaju. Novčani tokovi se dovode u red ove nedelje.

Bik

Nastupajuća nedelja donosi neku vrstu zaglavljenosti na poslu jer će doći do zastoja. Ovo može da vas košta, ukoliko je privatan posao u pitanju. Takođe, ove nedelje se javlja opasnost od pogrešne procene mogućnosti u vezi sa organizacijom i planovima. Neka skrivena istina sada bi mogla da izađe na videlo i to baš u partnerskim odnosima, a slobodni Bikovi se povlače na sigurnost i izbegavanje drugih.

Blizanci

Unosite polako novine na radnom mestu i to se vidi u samom učinku. Nepovoljni aspekti vašeg vladara vas mogu ove nedelje pogurati u rizične poslove koji mogu biti pogubni. Pokušajte da budete maksimalno oprezni pri obećanjima, jer se javlja mogućnost odlaganja ili čak i gubitaka. Motivisani ste da popravite sve ono što ne funkcioniše dobro u partnerskim odnosima, samo idite korak po korak. Slobodni Blizanci lako mogu da uđu u novu vezu tokom ove nedelje.

Rak

Potencijalno dobri poslovni angažmani mogu rezultirati vašim napredovanje, pa makar se to osetilo samo na bankovnom računu. Budite oprezni pri komunikaciji sa nadređenima, specijalno pri razmeni mišljenja i ideja. Sugestije partnera prihvatite smireno i ne upadajte u vatru ako se dosta toga ne poklapa sa vašim mišljenjem. Slobodni Rakovi mogu potencijalno da ponove iste greške.

Lav

Potrebno je da se držite starih, proverenih puteva kako bi posao završili na vreme. Još uvek ste u nestabilnom periodu pa ne pravite nagle poteze, niti ugovarajte nešto novo što do sada niste radili. Novac ulažite samo u poznate stvari i poslove, dok budete opet vodili raspravu sa jednim od čalnova porodice. Partnerski odnosi ove nedelje donose više radosti nego pre, pa je i povoljno vreme za zajedničke planove. Slobodni Lavovi mogu doživeti novo razočarenje sa nekim starim partnerom.

Devica

Šta god da se dešava moraćete da pristanete na neke kompromise na poslu. Bez obzira na nestabilnosti, vaš autoritet u poslu će biti jasan i neupitan. Ove nedelje vam se pruža prilika da nadoknadite sve što ste propustili sa partnerom/partnerkom i da se na obostrano zadovoljstvo podsetite uzbudljivih zajedničkih trenutaka. Slobodni pripadnici znaka imaju prevelika očekivanja od simpatija i ljubavi generalno.

Vaga

Povoljni uslovi na poslu i celokupna dodbra atmosfera će vas podstaknuti ove nedelje da radite više nego pre. Motivacija dolazi neočekivano, a na vama je samo da je iskoristite u pravu svrhu. Imaćete priliku da se istaknete u društvu i na poslu,a zbog ovoga ćete imati i neke benefite, specijalno u zaradi. Ljubavni odnosi ulaze u mirniju fazu, a slobodne Vage šarmiraju sve žive. Moguće su nesuglasice u domu i porodici.

Škorpija

Novi poslovni uspesi će se sami nizati, a vi ćete imati prilike da sagledate neke nove šanse i prilike za zaradu. Manji zastoji u saradnji sa kolegama ili klijentima neće ometeti previše vaš uspon ka vrhu. Osećate da je napetost u ljubavnim odnosima popustila, samo je pitanje koliko ste spremni da se angažujete oko zajedničkih planova i to onih vezanih za novac. Slobodne Škorpije će pokušati da pobede suparnika/suparnicu.

Strelac

Nove šanse za povećanje zarade se pojavljuju tokokm nedelje, ali i neke nove prilike za nova unapređenja i nove poslove. Vaše veštine su sada izražene, a polje novca dobija pozitivne uplive, tako da su šanse za zaradu sasvim izvesne. Zauzeti Strelčevi će se uočiti sa partnerskim problemima jer će im više prijati društvo prijatelja nego partnera/partnerke. Slobodni su skloni prolaznim avanturama sa svakim ko im laska i podilazi im.

Jarac

Nova nedelja donosi potencijalno mnogo više obaveza i odgovornosti na radnom mestu. Potrebno je da se ne brza i pritiska zbog potencijalno kratkih rokova. Osetljivost i razdraženost partnera jenjava i odnos postaje sigurniji i stabilniji. Potrebno je zakopati neke stare priče i nastaviti dalje. Slobodni Jarčevi menjaju prioritete pa će sada početi da vrednuju više izgled nego pamet.

Vodolija

Mnogi pripadnici znaka će ove nedelje napraviti neki hrabar izlet i preokrenuće neke situacije na poslu. Biće izazovno i napeto, a neko od klijenata neće biti zadovoljna i zahtevaće više od vas. Neke informacije će biti površne i neproverene, pa je potreban oprez pri komunikaciji jer će neko pokušati da vas prevari. Ljubavni odnosi će biti promenljivi, ali stabilni. Razgovore o novcu odložite, a ako ste slobodni nagli susret sa jednom osobom zainteresovaće vas toliko da ćete početi da razmišljate o vezi.

Ribe

Ove nedelje mnogi pripadnici znaka imaju priliku da sklope izuzetno povoljan poslovni ugovor, zbog koga će morati dobro da odbrate pažnju na novac i ulaganja. Najveći problem ove nedelje će biti vezan za timski rad, pa bilo da radite sa nekim ili imate poslovnog partnera, pokušajte da ne namećete samo svoje ideje nego koristite kompromis kao glavno oružje. Partnerski odnosi ulaze u nešto ozbiljniju fazu, pa je potrebno da obe strane budu potpuno iskrene. Slobodni pripadnici znaka gaje nadu naspram osobe koje nije toliko zainteresovana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram