Nedeljni horoskop: Bik trpi oko sebe samo zabavne ljude

Plaža
Foto: - / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile naredne nedelje.

Ovan

Ova nedelja će za vas biti izuzetno naporna i izazovna. Moguće su nagle svađe, impulsivna rešenja kao i dramatični preokreti. Najviše energije ćete izbacivati kod kuće, tako da je tu potreban oprez. Na poslu su moguće restrikcije, povećani zahtevi i osećanja koja se vezuju za neku vrstu ograničenosti. Nova pravila uznemiravaju polje ljubavi, pa će se slobodni Ovnovi ponašati kao pušteni sa lanca, dok će zauzeti inisitirati na sopstvenom sebičluku.

Bik

Podsvesno skupljate neki bes i izbacujete ga u najgorim mogućim momentima, specijalno u direktnoj komunikaciji. stegle su vas obaveze, a i neke nove/stare situacije koje ometaju stvaraju još veću tenziju. Ove nedelje je fokus sa strpljenju i disciplini, specijalno za one pripadnike znaka koji su ovo ignorisali. Zauzeti Bikovi će morati malo da obrate pažnju na sve ono od čega su bežali dva meseca, dok će slobodni imati strpljenja samo za one koji nude dobru zabavu.

Blizanci

Mnogi pripadnici ovog znaka se tokom nedelje mogu suočiti sa ograničenjima koja neće biti prijatna. Moguće su i poslovne promene, mnogi će se odlučiti da daju otkaz, što možda i neće biti najbolja odluka. Emotivni život je prenaglašen, svaka emocija se vidi i nema skrivanja. Slobodni žele ozbiljniju obavezu, ali nikako da odaberu kome bi se posvetili. Pripazite na novac.

Rak

Emotivni rolerkoster ne popušta, još od početka meseca. Mnogi Rakovi se trude da ostanu pribrani i fokusirani, dok ostatak jadikuje i oplakuje svoju muku. Pritisak je jak, specijalno onaj koji dolazi na polju emotivnih odnosa. S jedne strane pritiskaju obaveze i dužnost, s druge strane potreba za spajanjem. Slobodnima će ova igra najteže pasti. Novac i posao su u stabilnijoj fazi, ali se ne bi trebalo preterano zaletati.

Lav

Iako je Sunce u Lavu, nastupajuća nedelja će naterati mnoge da dobro porazmisle o svoji i potezima nekih članova porodice. Pašće dosta teških reči i neće nimalo biti naivno. Neki odnosi će biti trajno prekinuti. Poslovna atmosfera će zahtevati predanost i potpunu disciplinu, uz poštovanje određenih pravila. Lavovi ne vole pravila, a ovaj period donosi ogromnu količinu istih što će se značajno odraziti na sva polja života.

Devica

Mentalna napetost potiče iz tema koje se tiču kuće i obezbeđivanja iste. Finansijska situacija zahteva potpunu koncentraciju i princip snalaženja koja prevazilaze analizu i taktiziranje. Na poslu se svakodnevno menja situacija i atmosfera, a potrebno je prilagođavanje jer su mogući neki bitni susreti i dogovori u vezi sa poslovnom saradnjom. Slobodni pripadnici znaka žele brzu akciju, dok zauzeti prave planove.

Vaga

Vagama su misli i sva energija koncentrisane na posao. U želji da što više daju gube snagu koja im je potrebna za lične odnose, u kojima se non stop ponavljaju isti scenariji. Jaka tenzija koja pogrešnu reč pretvara u povod za raspravu. Na poslu ne cvetaju taju ruže i konstantno je prisutna potreba da se vraćaju u prošlost. U domu postoji problem sa jednim od roditelja koji zahteva da se neka pravila poštuju.

Škorpija

Koliko god vi bili sada spremni da se upustite u neke rizične poslove, toliko morate da pripazite i usporite. Bićete izazvani da na neki način prekršite zakon ili pravilo , pa ako mislite da možete da podnesete posledice slobodno to i uradite. Privatni život ne trpi mnogo. Na tom polju su i slobodni i zauzeti vrlo aktivni i spremni da osvoje ono što smatraju da im pripada.

Strelac

Ako bi trebalod a se kaže na šta najviše obratiti pažnju naredne nedelje onda je za Strelčeve to tema posla. Mnogi su na ivici strpljenja je rne dobijaju zasluge koje bi trebalo. Postavljaju se nova pravila, a tenzija samo raste. Mnogi će biti prinuđeni da na neki način prekorače neke barijere i u ljubavnom životu naprave zaokret ili makar neki hrabar potez. Slobodni očekuju da ih neko spasi.

Jarac

Jarčevi su vrlo dolučni da preuzmu stvari u svoje ruke, specijalno tokom ove nedelje. Mogući su troškovi vezani za kuću i porodicu, dok na poslu može doći do nesuglasica sa saradnicima. Situacija na polju ljubavi je promenljiva, partner menja raspoloženja svakodnevno što stvara problem u komunikaciji, ali i normalnom funkcionisanju. Slobodni Jarčevi su okrenuti sebi, trenutno ih drugi ne interesuju.

Vodolija

Sunce u polju partnerstva izaziva potrebu partnera da se nameće i sebično zahteva najbolej za sebe. Kako je ovo odlična lekcija za Vodolije ne bi trebalo puno da se bune. Slobodni su željni flerta i zagrljaja, pa ne bi trebalo da odbiju poruke i doskočice. Opterećenje poslom i obavezama sve ostale teme stavlja u drugi plan. Biće nekih novih uslova i pravila, koja neće biti najprijatnija.

Ribe

Veliki oprez je potreban na polju finansija. Novac lako dolazi, ali i lako odlazi iz džepa. Mogući su povećani troškovi od strane partnera i zbog toga može doći i do svađa. Što se tiče posla, najbolje bi bilo ispoštovati neke uslove, a za savet kako funkcionisati dalje potrebno je pitati nekog iskusnog i starijeg. Slobodni pripadnici znaka očekuju previše od simpatije i to u kratkom roku. Trenutno je sve usporeno i ne bi trebalo trošiti energiju na pojave i situacije koje su van naše kontrole.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram