Najpoznatiji ruski astrolog otkrio: Ova dva horoskopska znaka u decembru će proći kao bosi po trnju

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Ne piše im se dobro.

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa otkrio je da dva znaka horoskopa očekuje nepovoljan period koji će početi u decembru 2023. godine. Jednostavno, sreća neće biti na njihovoj strani.

Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvezde sve donose:

Blizanci

Poslednji mesec 2023. godine pripadnicima ovog znaka pružiće šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove. Međutim, Pavel smatra da bi Blizanci mogli da prođu kao bosi po trnju. Decembar neće biti njihov mesec kada je poslovni život u pitanju.

U isto vreme, emotivni i ljubavni život biće obeležen prelepim trenucima i dobrim prilikama. S tim u vezi, usamljeni Blizanci konačno mogu da upoznaju srodnu dušu.

Vodolija 

Nikolaenko Viacheslav / Alamy / Alamy / Profimedia

Kraj 2023. Vodolijama donosi naplatu dugova, a osetiće i pritiske da okončaju neke prethodne projekte i poslovne obaveze.

Globin savet je da sve važne stvari odlažu i da im zvezde u decembru neće biti naklonjene, te da je idealna prilika da sve reše lagano i bez trzavica.

Međutim, zvezde im obećavaju susret sa novom i zanimljivom osobom koja bi mogla da ima značajan uticaj na njihovu budućnost, piše Kurir Stil.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram