Najpoznatiji ruski astrolog otkrio koja 3 znaka će do kraja septembra plivati u parama

Čeka ih veliki priliv novca.

Poznatog ruskog astrologa Pavela Globu u bivšim sovjetskim državama zovu „specijalista za zvezde“, a tvrde da ima veliku stopu pogađanja u svojim prognozama. Globa je veoma aktivan i često se oglašava, a ljudi ga vole jer na jednostavan i pitak način u svega par rečenica najavljuje šta čeka svaki znak Zodijaka na mesečnom, nedeljnom, pa i dnevnom nivou.

Nedavno se osvrnuo na horoskopske znakove koji će u septembru plivati u novcu, piše Blic žena.

Ovan

Ovnovi bi u septembarskim danima trebalo da se pozabave samousavršavanjem i naprednom obukom. Svaki kurs, seminar ili učenje daće rezultate i višestruko će vam se isplatiti. Upravo bi to moglo da se drastično odrazi na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smeru. Vaša marljivost neće proći nezapaženo, moguće je da vas očekuje povišica ili će vam nadređeni ponuditi bolju poziciju.

Blizanci

Vrednim Blizancim nisu potrebne ni sreća ni naklonjenost zvezda: oni definitivno umeju da naprave pare! Ipak, u septembarskim danima sudbina će im se dodatno osmehnuti i pružiće im priliku da zarade još više novca. Takođe, ovo je mesec kada će vaši nadređeni konačno obratiti pažnju na vas i vaš rad, a to bi moglo da vam donose puno koristi.

Strelac

Sudbina je za Strelčeve priprepimala poklone drugačije vrste – vrlo korisna i obećavajuća poznanstva! Obratite pažnju na osobe koje se pojavljuju u vašem životu – neke od njih su karta do dobre prilike za zaradu! Vaša finansijska situacija će se i te kako popraviti, a u tome će definitivno ulogu igrati neki poznanici.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram