Najduhovitiji znaci Zodijaka: Lav uvek ima keca u rukavu

Džej Lo
Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić za Zadovoljna.rs otkriva koji znakovi horoskopa imaju najviše smisla za humor.

Vukašin Stošić na svojoj Instagram strani Astrovuk otkriva mnoge zodijačke tajne. Evo šta kaže o najduhovitijim znacima horoskopa.

Svi mi imamo smisla za humor koji prikazujemo na različite načine, ali ovi horoskopski znakovi su u tome apsolutni kraljevi.

Blizanci

Njihove priče su uvek zabavne, dovitljive, lude i sa sjajnim scenarijom za jednu latino sapunicu. Vrlo su elokventni, sadržajnih priča, šarmantni, skloni da se šale i na račun svojih problema ma koliko oni bili ozbiljni. Mozak im radi trista na sat, ali oni nisu onaj tip koji će svojim komentarima uvrediti sagovornika. Njihove sarkastične i ironične opaske će naterati celo društvo da prsne u smeh. Majstor je u imitaciji, pantomimi, gestikulaciji i skidanju pokreta drugih ljudi. Imaju sjajne predispozicije za komičara, jer se ne moraju mnogo ni truditi da zabave društvo. Njima je to urođeno.

Ovan

Njihov život je dinamičan, neobjašnjiv, nepredvidiv. Ovnovi nikada ne znaju na koju će stranu udariti, pa je priča o njihovom svakodnevnom životu uvek zabavna za slušati. Ne podnose tako lako šale na svoj račun, ali njih ljutnja brzo prođe. Znaju biti oštriji, dovitljivi, ali će se uvek i izvući iz neprijatne situacije beskrajnom šarmantnošću.

Lav

Lavovi su dvorske lude Zodijaka, i to u pozitivnom smislu. Zrače samopouzdanjem i prodornošću, darom za glumu i sceničnost. Sjajni su imitatori. Nije im problem da naprave šalu oko bilo čega, oni uvek imaju keca u rukavu. Bitna im je impresija i utisak koji ostavljaju na druge, a njihov gromoglasan govor ćete čuti i nasmejati se čak i kada vam sadržina onoga što Lav priča nije smešna. Smešan je način na koji on to prezentuje. Najdominantniji i najglasniji performer Zodijaka. Uvek će se istaći u masi.

Škorpija

Koliko god delovale mračno i pesimistično, Škorpije su kraljevi cinizma, sarkazma i crnog humora. Njihove ironije i opaske mogu biti vrlo oštre, sablasne i ostavljaju ljude bez teksta. Sjajno se šale na račun društvenih prilika, života, nečijeg izveštačenog ponašanja. Intelekt i visprenost u govoru, kao i izbor reči koji koriste prilikom govora ostavljaju jačinu i trag. Oni će vas ili nasmejati ili smrtno uvrediti, nema sredine. Kod njih je sve crno ili belo. Njihove šale se ljudima urežu u glavu i ostaju dugo zapamćene.

Strelac

Strelac je iskren, otvoren, vrlo inteligentan i vispren u govoru. Iako njegove šale znaju da budu surove, brutalne i neprimerene, toliko su intezivne i realne da ćete se valjati od smeha. Posebno način na koji prepričavaju neku smešnu situaciju gde su i sami zaboravili šta se dogodilo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrovuk

***

Bonus video: Levoruki ljudi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram