Modni stil karakterističan za svaku ženu u Zodijaku – 1. deo

London
London; Foto: Wayne Tippetts / Shutterstock Editorial / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić za Zadovoljna.rs otkriva koja kakav modni stil ima vaš horoskopski znak.

Vukašin Stošić na svojoj Instagram strani Astrovuk otkriva mnoge zodijačke tajne. Danas piše o prvih šest znakova Zodijaka i njihovom modnom stilu.

Ovan

Ona želi da naglasi vitko telo, pa je samim tim i preporučljiva uža garderoba. Ova žena zaista ume da privuče upadljivom energijom kojom zrači i kada je sportski obučena, a kosa joj je vezana u rep i od šminke nosi samo maskaru.

Boja koja je simbolizuje je crvena, pa je moderna frizura sa lepim detaljem na kosi sve što joj treba. Može sve da iznese, pa momci više obraćaju pažnju na njenu energiju nego na to kako je obučena.

Od nakita joj se preporučuje srebro.

Bik

Ova žena želi udobnost i ušuškanost. Zato se ovim ženama preporučuju svi materijali koji prijaju koži, posebno tokom letnjeg perioda. Često naglašavaju obline, krupne oči i senzualne usne. Ove žene umeju da istaknu svoje atribute, dok nedostatke vešto skrivaju. Najmoćnije se osećaju u brendiranoj odeći.

Cesto nosi lokne koje padaju preko ramena. Čulna, voli da joj se naklonost dokaže i pokaže sitnicama, ali to otvoreno ne pokazuje. Podrazumeva se da pažnja bude usmerena ka njoj.

Blizanci

Blizanci vole svetle boje, pa je tu reč o kombinaciji više modnih stilova. Krasi ih mladoliki izgled, pogled deteta, pa se tako i oblače.

Ove žene bi trebalo da često nose neko prstenje i narukvice. Šarenim dezenima, prugicama, tufnicama i tačkicama naglašavaju koliko su luckaste.

Naglašavaju mladolikost, pa često nose bele majice sa zanimljivim printevima i džins. Ona rado posećuje krojačicu i prepravlja staru odeću.

Žena Blizanac obožava da naglasi struk i vitki stas.

Rak

Žele da se osećaju zaštićeno, pa iz tog razloga često nose vunene džempere i šalove. One su nežne, osetljive i romantične.

Nose nežne, pastelne boje. Recimo baby roze, ali i sve što svetluca.

Naglašavaju svoju ženstvenost, nikako ne nose napadnu šminku. U letnjim danima, preporuka su haljine koje imaju mornarski print. Dok od nakita, može nositi lančiće i ogrlice od školjki.

Lav

Lavica je kraljica Zodijaka, pa baš zato mora biti primećena, a u tome joj pomaže sva garderoba zlatne i srebrne boje. Takođe i animal print, „mačkaste“ oči.

Njoj su aplaudirali od momenta kad je došla na svet.

Karakteristično je još i to da ove žene imaju bujnu kosu koju uglavnom farbaju u svetlije nijanse.Nekad zna da pretera u šminkanju, jer meru nema!

Ona zna da sija i šljašti u glamuroznim izdanjima i haljinama koje ne može da iznese svako, a onda ide iznenadni preokret i jedno damsko, kežual izdanje sa blago upadljivom šminkom tokom onih dana kada se oseća nonšalantno i želi lavovski ugoditi sebi.

Devica

Devica je praktična, okrenuta intelektu i zdravom razumu. Ove žene planski idu u kupovinu, ne ekperimentišu sa garderobom. Vole klasične krojeve od kvalitetnog materijala koji se uklapaju sa skupim nakitom. Drže do urednosti, jednostavnosti i reda.

Diskretno znaju da naglase svoju lepotu. Kosa im je uvek uredna. Obraćaju pažnju i na najsitniji detalj na muškarcu koji im se dopada, ali i na sebi samoj. Kada treba da ide na neki svečani događaj, mora sama sebi biti savršena. Tada se preoptereti kalkulacijama i traženjem mana.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram