Ljubavni vikend horoskop za 6. i 7. jun: Bik ima simpatiju

Ljubavni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pogledajte šta vaš ljubavni horoskop kaže za danas.

Ovan

Preosetljivost vam ruši samopuzdanje, a partner ima zahteve u vezi sa vašim odnosom. Slobodni dobijaju šansu da sagledaju sve odnose iz pravog ugla.

Bik

Neko vam je baš zapao za oko i rešeni ste da opipate teren. Pazite se iluzija, bez obzira na to da li ste zauzeti ili ne.

Blizanci

Lepo se osećate, a neki su na pragu zaljubljivanja. Veoma lep vikend je pred vama, iskoristite sve njegove prednosti.

Rak

Niste nešto raspoloženi niti zainteresovani za komplikovane odnose, a takvi vam se upravo nameću. Želite jednostavnost, pa to i tražite od druge strane.

Lav

Sanjivi ste i romantično raspoloženi. Zauzeti pripradnici znaka žele da se partner uključi u maštarije, a ovi koji su solo žele savršenog partnera/partnerku.

Devica

Potreba za osamom je jaka, dosta ste umorni. Partner ili simpatija želi više dinamike u odnosu pa provocira.

Vaga

Tokom vikenda ste u raspoloženju „ja, na pravom mestu“. Ukoliko ste u vezi ili u braku, ovo bi moglo da izazove probleme.

Škorpija

Preosetljivost vam ruši samopuzdanje, a partner ima zahteve u vezi sa vašim odnosom. Slobodni dobijaju šansu da sagledaju sve odnose iz pravog ugla.

Jarac

Ne planirajte ništa veliko i preterano. Opustite se i ne provocirajte porukama druge, jer ste nervozni više nego inače.

Vodolija

Neko vam je baš zapao za oko i rešeni ste da „opipate“ teren. Pazite se iluzija, bez obzira na to da li ste zauzeti ili ne.

Ribe

Malo vam je lakše po pitanju veze u kojoj ste, a ako ste singl, onda su vrlo izvesne neke nove priče. Neki će pogrešno protumačiti nečije udvaranje kao prijateljstvo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram