Ljubavni vikend horoskop za 4. i 5. jul: Ovna stiže prošlost

Dnevni horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte ljubavni horoskop za ovaj vikend.

Ovan

Osećate određeni stid zbog sopstvenih emocija i zbog toga se pomalo krijete od partnera. Slobodni Ovnovi se bore sa prošlošću i uspomenama.

Bik

Bitno vam je da svi imaju lepo mišljenje o vama, a spremni ste i da ga nametnete. Slobodni Bikovi će biti u prilici da biraju, dok zauzete čeka ozbiljan razgovor povodom budućnosti odnosa.

Blizanci

Skloni ste skrivanju od simpatije ili partnera i to sve zato jer vam neke stvari smetaju, a ne želite da se svađate. Imate ogroman pad samopuzdanja.

Rak

Skloni ste prolaznom flertu, bilo da ste slobodni ili ne. Morate postaviti jasnu granicu, jer postoji opasnost od slanja nejasnih signala.

Lav

Opet se javlja vaš osećaj nedovoljnosti, zbog čega previše pritiskate partnera. Slobodni Lavovi uzaludno pokušavaju da spasu odnos koji se davno završio.

Devica

Niko vam neće priznati emocije ako i sami ne pokažete neke od njih. Ako ste slobodni, očekuje vas niz nejasnoća u vezi sa simpatijom, dok zauzeti traže pravi trenutak za ozbiljan razgovor.

Vaga

Još niste sigurni šta tačno partner želi od vas, ali ovog vikenda bi trebalo da vam bude sve kristalno jasno. Slobodne Vage se dopisuju sa nekim iz prošlosti.

Škorpija

Lošija komunikacija pravi problem svim Škorpijama. Neki planovi moraju da se odlože, a zbog toga će nezadovoljstvo biti u prvom planu.

Strelac

Morate da se fokusirate na dubinu emocija i da ih istražite, jer ćete jedino tako znati šta tačno želite u ljubavi. Porodica se meša u vaš ljubavni život i to mora da se zaustavi.

Jarac

Osećate da bi vam prijalo društvo, pa ako ste slobodni obavezno se upustite u neki neplanirani izlazak. Zauzeti stavljaju tačku na neke probleme iz prethodnog perioda.

Vodolija

Imate popriličan broj problema u ljubavnim odnosima, pa niste nešto specijalno raspoloženi. Ovog vikenda imate šansu da na neke osobe ili situacije zaboravite i krenete napred.

Ribe

Partner vam je privržen, ali non-stop pravi neku dramu. Manjak samopouzdanja vam pravi problem u ljubavnim odnosima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram