Ljubavni vikend horoskop za 27. i 28. jun

Ljubavni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 27. i 28. jun 2020.

Ovan

Dosta ste se skrivali od emotivnog partnera, sada je vreme za direktno suočavanje zbog čega rado preuzimate inicijativu. Slobodni Ovnovi su trenutno u fazi razočaranja i zbog toga odustaju na kratko od ljubavi.

Bik

Sklanjate se od partnera jer vam trenutno ne odgovara ono što ima da predloži. Slobodni imaju veliki potencijal za tajnu vezu.

Blizanci

Dosta ste klackali u ljubavi i konačno ste doneli odluku da zagrizete pa šta bude, bili slobodni ili ne. Simpatija ili partner ovo može videti kao najpozitivniju stvar koja se desila.

Rak

Želite definiciju vašeg emotivnog odnosa i ovog vikenda nećete posustati. Partner može preburno reagovati.

Lav

Konačno odbijate prostora da dišete i da se odmorite od svakodnevnih ljubavnih problema. Idite na kraći put, prijaće vam.

Devica

Ukoliko ste zauzeti može doći do naglog udaljavanja, a uzrok su finansijski problemi. Slobodnima se dopada osoba koja je potpuno drugačija od svih.

Vaga

Partner preuzima inicijativu u odnosu i to vam odgovara. Slobodne Vage su na korak da se zaljube.

Škorpija

Što više partner uzmiče, to ste vi zainteresovaniji pa tokom ovog vikenda otpočinjete jednu veoma zanimljivu igru. Slobodni žude za nekim sa kim su još nisu dovoljno bliski.

Strelac

Polako se stišava situacija na polju emocija, pa partner više nije toliko neuhvatljiv. Slobodni Strelčevi prestaju sa sedenjem na više stolica i konačno se odlučuju za jednu osobu.

Jarac

Sve vam se nakupilo i rešeni ste da konačno razrešite sve nedoumice u samom odnosu. Slobodni se konačno oslobađaju prošlosti.

Vodolija

Bićete izazvani verbalno i zbog toga ćete biti malo grublji u nastojanjima da približite partneru šta je to što vam smeta. Slobodne Vodolije bi mogle među prijateljima da nađu simpatiju.

Ribe

Zadovoljni ste trenutno u emotivnoj vezi i smatrate da ništa ne bi trebalo da se promeni. Slobodni dobijaju bitne informacije povodom simpatije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram