Ljubavni vikend horoskop: Vodolije, čuvajte se bivših

Vikend horoskop
Foto: Everett Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 15. i 16. 08. 2020. koji za vas piše naš astrolog Katarina Vranješević.

Ovan

Vruće letnje temperature mogu se razbuktati do ivice, upravo onda kada se puno očekuje od vas. Frenetični nagon da „raskinete“ mogao bi da vas pretvori u buldožer, te planirajte da duboko udahnete – i dva puta razmislite pre nego što napravite nagle pokrete.

Bik

Dve energije vas danas i sutra na neki način razvlače na dve strane. Jedna je da budete mirno ušuškani u sigurnost stalne ljubavne veze i druga koja naginje ka avanturama.

Blizanci

Da li ćete izabrati razgovore koji zaranjaju u emocionalne dubine ili lagane razgovore sa partnerom/partnerkom? Ovog vikenda imate sve opcije pred vama, a izgovora najmanje.

Rak

Rastrzani ste između poslovne ambicije i ljubavnog života. Sjajan ste negovatelj drugima, ali sada morate da se povučete, zarad sebe.

Lav

Nervoza i nagli ispadi partnera vas uzmiruju, te pokušajte da mirnim tonom kažete šta vam smeta. Slobodni Lavovi pate za pogrešnom osobom.

Devica

Ako ste opsesivni u vezi sa nekim ljubavnim partnerom iz prošlosti – odustanite. Ovo leto vam je za sveže, nove početke.

Vaga

Sjajno je vreme da pojedine Vage promene taktiku upoznavanja i budu otvorene za nove osobe. Najzad ćete shvatiti da ste savršeno spremni za prve korake!

Škorpija

Imaćete potrebu da budete sami, daleko od svih. Ovo neće puno uticati na stalni odnos, ali hoće na one koji nisu u vezi.

Strelac

Možete očekivati da na površinu izlete nežnije emocije koje posedujete i time vezu oplemenite dobrom energijom. Slobodne očekuje uzbudljiva avantura.

Jarac

Bićete raspoloženi za iskrene i duboke razgovore sa partnerom koji bi mogli da učvrste već odličan odnos. Pripazite se ljubomore i posesivnost, specijalno ako ste tek nekoga upoznali.

Vodolija

Iskaču bivši kao pečurke posle kiše, ali vi osećate da tu ne bi trebalo ništa menjati. Moguće su drame i suze, dok budete planirali svoj odlazak.

Ribe

Stres zbog posla utiče na vaš ljubavni život poprilično. Pronađite kompromis i opustite se bez razmišljanja.