Ljubavni vikend horoskop za 13. i 14. 6: Jarac da popusti

Ljubavni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte šta vas ovog vikenda čeka na polju ljubavi.

Ovan

Tokom ovog vikenda će vas mučiti to što ne dobijate jasne odgovore od partnera/partnerke. Imate poriv da prekinete sa svime što vam izaziva stres, specijalno ako ste slobodni.

Bik

Rado biste odvojili vreme za druge, ali vaša veza zahteva vašu stoprocentnu prisutnost i energiju. Slobodni Bikovi žele da se okrenu samo sebi.

Blizanci

Ako vam ništa ne spasi odnos uvek možete da izvučete svoj glavni adut- šarm. Ne dozvolite da se neko poigrava sa vašim osećanjima.

Rak

Ovaj vikend bi bilo dobro provesti među ljudima koji vam ulivaju pozitivnu energiju. Bilo da ste u vezi ili ne, potrebno vam je druženje.

Lav

Ne pokušavajte svima da se dopadnete jer preterujete u tome, a oni koji vam se sviđaju vas vide kao nesigurne. Zauzeti Lavovi pokušaće da dominiraju odnosom, što, opet, neće biti najbolje prihvaćeno.

Devica

Slobodne Device će konačno uvideti koje su mogućnosti života van veze i poprilično će uživati u svemu tome. Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju lepo iznenađenje od strane partnera ili partnerke.

Vaga

Slobodne Vage bi trebalo dobro da poslušaju svoju logiku i zdrav razum. Zauzeti pripadnici znaka bi trebalo da se čuvaju odlaska u krajnost, jer trenutno preteruju.

Škorpija

Škorpije tokom ovog vikenda očekuje odbrana stava ili odluke i to u partnerskim odnosima, što se neće produbljivati, ali će svakako biti bitna tema. Slobodni se okreću intuiciji i samo na nju se oslanjaju.

Strelac

Ne obećavajte ljubavnom partneru nešto što ne možete da ispunite, ne trčite pred rudu. Slobodni strelčevi moraju da pobede sujetu.

Jarac

Vršite pritisak na partnera i to se jako odražava na sam odnos. Popustite malo sa kontrolom. Slobodni pripadnici znaka mogu biti odbijeni od strane osobe koja im se dopada.

Vodolija

Mnoge Vodolije imaju osećaj kao da ih ljubavni odnos sputava i zaustavlja, pa bi bilo dobro tokom ovog vikenda započeti razgovor na ovu temu. Slobodni samo žele površne odnose.

Ribe

Trenutno se premalo dajete vezi i partneru, pa to stvara distanciranje. Morate da porazmislite o sopstvenom ponašanju. Slobodni još uvek nisu postavili čvrste granice i zbog toga ih smpatije tretiraju kao šalu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram