Ljubavni vikend horoskop: Vodolija flertuje za medalju

Merilin Monro
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile u ljubavi ovog vikenda.

Ovan

Pomalo ste nesigurni po pitanju emocija i vašeg statusa, a sve povezujete sa manjkom novca. Morate da pokušate da se odvojite od ovakvih razmišljanja jer vas samo udaljavaju od partnera ili simpatije.

Bik

Slobodni pripadnici znaka mogu lako da pretvore simpatiju u prijatelja i to nesvesno. Zauzeti, s druge strane uspostavljaju malo mirniji odnos sa partnerom.

Blizanci

Način komunikacije sa partnerom vas iritira i stvara tenziju. Imate različite želje i potrebe pa odatle počinje sukob.

Rak

Spustite gard pa ćete videti kako možete da imate i seksualnu hemiju i posvećenost. Ako ste singl pokažite svoju ranjivost osobi kojoj se sviđate.

Lav

Tokom vikenda dopuštate da vas nosi atmofera, međutim to se neće dopasti partneru ili simpatiji. Nemojte ići protiv osećanja, ali pripazite da vam potencijalne rasprave ne naprave problem u vezi.

Devica

Ukoliko ne znate tačno šta želite, onda je najbolje da se osamite i odložite bilo koju aktivnost jer zbunjujete druge svojim ponašanjem. Malo ste rasejaniji nego inače, pa lako zaboravljate.

Vaga

Pomalo ste nesigurni po pitanju emocija i vašeg statusa, a sve povezujete sa manjkom novca. Morate da pokušate da se odvojite od ovakvih razmišljanja jer vas samo udaljavaju od partnera ili simpatije.

Škorpija

Poštedite partnera ili simpatiju svoje klasične ljubomore i posesivnosti. Počinje za vas bitan period, suzdržite se od ishitrenih odluka i ponašanja.

Strelac

Na obećavajte ono što ne možete da ispunite. Nesvesno šaljete pomešane poruke na sve strane, zato vas mnogi ne razumeju, specijalno osoba koja vam se dopada.

Jarac

Zauzetima će partneri tražiti veću dozu posvećivanja, kroz zajedničke aktivnosti kao i kroz vreme koje vam fali u samom odnosu. Slobodni mogu da očekuju dosta pažnje od suprotnog pola.

Vodolija

Sviđa vam se nekoliko osoba, pa ste raspoloženi samo za flert i ništa više. Zauzeti dolaze do nekih bitnih momenata u odnosu koje su pokrenule svađe.

Ribe

Slobodno se opustite i krenite u avanturu, specijalno ako ste upravo izašli iz teške veze. Zauzete očekuje malo mirniji vikend, uz mogućnost potpunog uživanja i prepuštanja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram