Ljubavni vikend horoskop: Vagama sledi zanimljiv flert

"Flashdance"; Foto: PARAMOUNT PICTURES - Album / Album / Profimedia

Otkrijte šta nas u ljubavi čeka za vikend pred nama.

Ovan

Ulažete velike napore da se izrazite na pravi način dok pokušavate da objasnite partneru koliko i šta želite. Ovo će biti veliki izazov jer ste navikli da malo grublje iznostite stavove.

Bik

Vaši napori da nešto sprovedete u delo će biti oslabljeni nesvesnim akcijama, kao što su iznenadne ljubomore ili malo veća osetljivost zbog straha od gubitka.
Ključ je u svesnosti motivacije i mehanizama koje vas vode u nesigurno ponašanje.

Blizanci

Situacije vas guraju da se što više izlažete nekim aktivnostima koje mogu doneti neku uzbudljivu situaciju sa nekom novom osobom. Pripazite da ne budete deo nekog skandala.

Rak

Tražite dokaz da je neko vredan vašeg vremena i truda i uporni ste u tome da ubeđujete sebe da to ništa nije za vas. Od svega ovoga, na kraju, vi ćete se takmičiti za nečiju pažnju.

Lav

Borba između vas i partnera je takva da osećate da neko moara da pobedi, što nije tačno. Bez obzira na rasprave, seksualnu tenziju stvaraju upravo nesuglasice pa iskoristite to na bolji način.

Devica

Počinje vikend tokom kog morate da odlučite kada ćete da prekinete nesuglasice sa partnerom i krenete napred u planiranje budućnosti. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati teško podnošenje usamljenosti.

Vaga

Vikend pred koji je pred vama će vas naterati a izađete iz svoje zatvorenosti i konačno kažete šta želite od partnera. Slobodni mogu da očekuju zanimljiva dopisivanja.

Škorpija

Vrlo je moguće da ćete imati malo neprijatniji razgovor sa partnerom koji lako može da vam donese neko raterećenje. Ne budite tvrdoglavi i zatvoreni.

Strelac

Pročitajte još:

Ono što vi želite je pažnja u vidu razgovora i razumevanja u emotivnom odnosu, a to se se kosi sa ponašanjem partnera. Možda pretrano forsirate neke stvari i događaje, pa zato ništa ne ispada onako kako biste želeli.

Jarac

Koliko god bude teška komunikacija sa partnerom tokom subote već u nedelju sve dolazi na svoje. Ne povlačite se i ne paničite.

Vodolija

Malo pozitivnije posmatrate sve što vam se dešava, ali opet ste na oprezu zbg svoje urođene naivnosti. Slobodne Vodolije maštaju o nekom ko je teško osvojiv.

Ribe

Zamarate partnera sopstvenim nesigurnostima i potrebom da budete u centru pažnje zbog ličnih problema. Niko vam neće tolerisati sve zauvek.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram