Ljubavni vikend horoskop: Škorpije da se pričuvaju

ljubavni vikend horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Saznajte šta vas čeka u ljubavi u vikendu koji je pred nama.

Ovan

Partner navodi sve na svoju stranu, a vi nemate energije da se raspravljate. Birate povlačenje i inertnost.

Bik

Glavni zaplet ovog vikenda će biti zbog vašeg samopuzdanja koje je varljivo. Imate snage da se oduprete svojim negativnim osobinama, dok partner bira baš te osobine kako bi vas napao.

Blizanci

Nov početak za ljubavne odnose zahteva i iskrenost, koja je kod vas često upitna. Ne lažete, ali vešto izbegavate direktnu konfrotaciju.

Rak

Ako ništa od svega mogućeg, tokom vikenda birate da se sakrijete od ljubavnih tema. Forsirate neobaveznost i šalu, što će partnera ili simpatiju šokirati i izazvati sumnju.

Lav

Pročitajte još:

Imate izbor, da budete prvenstveno prijatelj sa partnerom ili da okolišate i budete neuhvatljivi. Ako izaberete prvu opciju, imaćete više uspeha.

Devica

Status samog odnosa zavisi od vas. Ili idete dalje i gradite vezu ili ćete samo zaobići sve zamke odgovornosti.

Vaga

Lako vam je da budete lepršavi i zanosni, specijalno nepoznatim ljudima. Dobro skrivate nesigurnosti zbog izgleda i nekih osobina.

Škorpija

Sve vi vidite i osećate, ali birate da ćutite. Ukoliko ste slobodni ne ulazite u dublje odnose sa onima koji su tu samo kada je zabavno.

Strelac

Neka stara tema može da ispliva u emotivnim odnosima. Ukoliko odete predaleko, pokajaćete se.

Jarac

Kako god vama izgeldalo sada, moraćete još više tema da pretresete sa partnerom. Slobodni Jarčevi imaju odbojsnost prema svim ljubavnim temama.

Vodolija

Potrebna vam je bliskost, ali kroz reči, ne i fizčka. Odličan je momenat da izbacite sve iz sebe što vas u poslednje vreme muči.

Ribe

Povratak nekoga iz prošlosti nemojte dočekati raširenih ruku. Budite čvrsto na zemlji i setite se povređivanja i nepoštovanja.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram