Ljubavni vikend horoskop: Singl Bikovi se najbolje provode

vikend horoskop
Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 19. i 20. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Rešili ste da se ne nervirate više i da se malo prepustite bez upliva kontrole. I zauzeti i slobodni pripadnici znaka imaće prijatan vikend.

Bik

Konačno vam je samo do zabave, brige ste ostavlili negde iza, što je dobro. Slobodni će imati fenomenalan izlazak tokom kojeg će zabavljati sve oko sebe, dok će zauzeti uživati u pažnji partnera.

Blizanci

Dajete sebi prostora da se odmorite i to u okruženju koje vam je blisko. Zauzeti su malo povratili samopuzdanje pa nemaju proble sa partnerom, dok slobodne interesuju samo površne zabave.

Rak

Sve se stišalo, pa i drame u partnerskim odnosima. Slobodni održavaju nedefinisan odnos sa osobom koja im je malo više od poznanika.

Lav

Partner ili neko ko vam se dopada na fino vrši pritisak na vas. Niste sigurni da li da odreagujte sad i odmah ili da odložite, a pri tom osećeate da nije vreme sada za neka emotivna udubljivanja.

Devica

Način komunikacije sa partnerom vas iritira i stvara tenziju. Imate različite želje i potrebe pa odatle počinje sukob.

Vaga

Ukoliko ne znate tačno šta želite, onda je najbolje da se osamite i odložite bilo koju aktivnost jer zbunjujete druge svojim ponašanjem. Malo ste rasejaniji nego inače, pa lako zaboravljate.

Škorpija

Na obećavajte ono što ne možete da ispunite. Nesvesno šaljete pomešane poruke na sve strane, zato vas mnogi ne razumeju, specijalno osoba koja vam se dopada.

Strelac

Ovaj vikend iskoristite da izađete iz komforne zone. Ako ste singl napravite neki hrabri potez da iznenadite sve, pa i sebe. Zauzeti bi trebalo da uz rizik uklope i neke promene unutar odnosa.

Jarac

Tokom vikenda dopuštate da vas nosi atmofera, međutim to se neće dopasti partneru ili simpatiji. Nemojte ići protiv osećanja, ali pripazite da vam potencijalne rasprave ne naprave problem u vezi.

Vodolija

Ukoliko ste singl imate šansu da upoznate nekoga sa kim delite profesiju ili ste profesionalno povezani na neki način. Zauzeti imaju šansu tokom vikenda da stabilizuju odnos i da se posvete planovima za budućnost.

Ribe

Pomalo ste nesigurni po pitanju emocija i vašeg statusa, a sve povezujete sa manjkom novca. Morate da pokušate da se odvojite od ovakvih razmišljanja jer vas samo udaljavaju od partnera ili simpatije.