Ljubavni vikend horoskop: Ribe u vrtlogu strasti

Horoskop
Foto: New Line Cinema Collection / Everett / Profimedia

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 26. i 27. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Malo izbegavate partnera jer niste do kraja iskreni prema njemu/njoj, a on nekako to oseća. Potrebno vam je da se osamite.

Bik

Neki razgovor na temu emotivnog partnerstva, može biti plodonosan. Ili ćete dobiti novu ideju ili ćete se direktno upustiti u novu priču.

Blizanci

Partner insistira da poradite malo na svom ponašanju, iako vama nije najjasnije na šta tačno misli što može dovesti do nesuglasica. Slobodnima odgovara mir i tišina.

Pročitajte još:

Rak

Osećate se pomalo iscrpljeno i to značajno utiče na odnose. Slobodni mogu trenutno samo da očekuju mnogo od sebe, ali od drugih mnogo manje.

Lav

Lavovi su na klackalici, ni tamo ni ovamo. Slobodni žele nešto potpuno novo i drugačije, dok zauzeti prolaze kroz krize i nesporazume.

Devica

Muče vas rane iz prošlosti i ne verujete nikome. Tokom vikenda ćete imati dosta vremena za razmišljanje koje bi trebalo da vas natera da promenite nešto u ponašanju.

Vaga

Slobodni se mogu suočiti sa odbijanjem, ali ni to nije smak sveta. Zauzete muči manjak komunikacije, pa će ceo vikend proći u popravljanju toga.

Škorpija

Vi znate tačno šta želite od emotivnog odnosa i to trenutno namećete. Slobodni su raspoloženi za sve, specijalno za nalet strasti koji predstoji.

Strelac

Maštate non-stop pa će tako biti i tokom vikenda, bilo da ste u vezi ili ne. Želite idealnu ljubav uz potpuno predavanje.

Jarac

Ne posustajte na prvoj prepreci, koja god da je tema u pitanju. Imate osećaj da se udaljavate od svih i da vas niko ne razume.

Vodolija

Trenutno vas samo zanima koje planove možete da ostvarite sa partnerom i uživate u tome. Slobodni mogu da upoznaju neku novu simpatiju koja će im zadržati pažnju.

Ribe

Vi znate tačno šta želite od emotivnog odnosa i to trenutno namećete. Slobodni su raspoloženi za sve, specijalno za nalet strasti koji predstoji.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram