Ljubavni vikend horoskop: Raku prošlost kuca na vrata

Branka Katic serija Crvena udovica
Branka Katic u seriji "Crvena udovica", Foto: Promo

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 24. i 25. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Ukoliko se osećate blokirano i sputano to je jer se ne suočavate direktno sa svojim strahom. Poteškoće u komunikaciji su veoma izvesne.

Bik

Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku gledajte da ne provocirate partker/ku nekim zluradim komentarima. Slobodne očekuju komplimenti i neki pozivi.

Blizanci

Slobodnim pripadnicima znaka predstoji mogućnost iznenadnog poznanstva sa jednom zanimljivom osobom. Zauzeti će nameštati situacije kako njima odgovara pa će biti optuženi za sebičluk.

Rak

Niste u elementu kada su zabava i provod u pitanju. Slobodnima će se javiti neko iz prošlosti, dok zauzete čeka neki mirniji provod sa partnerom.

Lav

Ukoliko ste u novoj vezi onda se javljaju strahovi koji su vam poznati – da li ste dovoljno dobri i da li ste u mogućnosti da ispunite očekivanja druge strane? Slobodni žele da se oslobode nekih stega i krenu napred.

Devica

Zauzete Device očekuju previše od partnera dok paralelno gube osećaj za zajedništvo. Slobodni moraju da iskontrolištu maštarenja jer je mogućnost razočaranja velika.

Vaga

Slobodne Vage mogu da biraju, nema prepreka za njih. Zauzeti će moći da se opuste uz partnera/ku, ali ih neće zaobići neki ozbiljniji razgovor.

Škorpija

Saslušajte partnera/ku šta ima da kaže, ne reagujte burno i impulsivno, dajte i sebi šansu. Slobodni pripadnici znaka imaju prijatelja koji ih tajno simpatiše.

Strelac

Zauzeti Strelčevi imaju problema u iskazivanju svojih emocija, pa se svi razgovori svode  na nesporazume. Slobodne očekuju zanimljivi pozivi za izlazak, gde će naći potencijalne simpatije.

Jarac

Otvoreni ste za konstruktivnu komunikaciju koja može malo smiriti situaciju unutar samog odnosa. Slobodni pripadnici znaka žele nekog novog u životu.

Vodolija

Smatrate da partner ne može da odgovori na vaše emotivne potrebe pa se zbog toga osećate loše. Potrebno je da sagledate sve iz malo racionalnijeg ugla.

Ribe

Vi znate tačno šta želite od emotivnog odnosa i to trenutno namećete. Slobodni su raspoloženi za sve, specijalno za nalet strasti koji predstoji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram