Ljubavni vikend horoskop: Raka opsedaju bivše ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 17. i 18. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Ovaj vikend će biti pun nabijenih emocija koje mogu rezultirati ili prekidom odnosa u kom ste ili postavljanje nekih novih pravila unutar odnosa. Seksualna tenzija je na vrhuncu.

Bik

Morate staviti u prvi plan vaše prioritete, pa tek onda kompromisno rešavati probleme u odnosu. Slobodni Bikovi su zainteresovani za nesigurnu osobu.

Blizanci

Suzbijte potrebu da dajete otrovne komentare, jer vam to neće poboljšati situaciju u odnosu sa partnerom. Slobodni žele samo seks, bez ikakvih obaveza.

Rak

Šta god da ste planirali, ipak je bolje da ostanete kod kuće. Mnogim pripadnicima ovog znaka će se javljati bivši/bivše.

Lav

Vreme je za predah i spuštanje tempa. Mnogi pripadnici znaka su na klackalici između ljubavnog odnosa i konačnog raskida.

Devica

Skrivanjem emocija ništa postići nećete, a još manje povlačenjem. Istupite taktički i strpljivo.

Vaga

Izbegavajte dramatično pokazivanje emocija i prihvatite neke situacije vezane za ljubavni odnos. Slobodne Vage mogu da se nadaju novom poznanstvu.

Škorpija

Intuicija vam je na vrhuncu pa je dobro ispratite naredna dva dana, jer ćete jedino tako doneti prave odluke. Slobodni očekuju previše od simpatija.

Strelac

Potrebno je da budete dvostruko diplomatičniji kada pristupate ozbiljnim temama sa partnerom/partnerkom, jer ste trenutno prenaglašeno nezadovoljni. Slobodni mogu da očekuju flertovanje sa nekim poznanikom.

Jarac

Ono što je sasvim izvesno je to da vas očekuju nova, povoljna, dešavanja na polju ljubavi, bili zauzeti ili ne. Suzbijte potrebu za kontrolom.

Vodolija

Ukoliko želite mir i harmoniju, nemojte preslikavati sopstvene strahove na partnera/partnerku. Pokušajte sve da rešite u nekom mirnijem tonu.

Ribe

Ukazuje vam se prilika da dobro izanalizirate ljubavnu vezu u kojoj ste, pa pristupite svemu pažljivo. Slobodnima je više do zabave, nego do obavezivanja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram