Ljubavni vikend horoskop: Rak na klackalici

Horoskop
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 3. i 4. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Osećate manjak poverenja od strane partnera, a sve zato što ste se udaljili. Vikend daje priliku za ponovno približavanje. Slobodni mogu da očekuju kratku i strastvenu avanturu.

Bik

Slobodne očekuje niz lepih iznenađenja koja će ih pomeriti i zainteresovati. Zauzeti osećaju da je vreme da se odnos digne na viši nivo.

Blizanci

Iskoristite sklad misli i osećanja pa recite partneru sve što vam je na srcu. Slobodni Blizanci imaju ozbiljnu simpatiju koja želi nešto više.

Rak

Slobodni Rakovi su sada na klackalici, više bi da budu u nekom neobaveznom odnosu nego da idu u nešto ozbiljno. Zauzeti su vrlo negativni i partnerski odnosi im predstavljaju kamen oko vrata.

Lav

Sviđa vam se nekoliko osoba, pa ste raspoloženi samo za flert i ništa više. Zauzeti dolaze do nekih bitnih momenata u odnosu koje su pokrenule svađe.

Devica

Slobodni moraju da budu specijalno oprezni zbog potencijalnog vraćanja pogrešnim osobama iz prošlosti. Zauzete očekuje razjašnjenje u vezi sa budućnošću, partner nije zadovoljan i želi da menja mnogo toga.

Vaga

Slobodnima zvezde i nisu naklonjene za neke nove priče. Preporučljivo bi bilo da vreme provedu u prijateljskom i blagom okruženju. Zauzeti imaju poteškoća da objasne partnerima šta žele, pa dolazi do problema.

Škorpija

Slobodni neka se pripaze, ukoliko planirate kratke i uzbudljive avanture neka budu veoma kratke, u suprotnom sledi zaljubljivanje. Zauzetima prija sve iako dolazi do sitnih nesporazuma.

Strelac

I slobodnim i zauzetim Strelčevima skače libido i raspoloženi su da provedu što više vremena mogu u krevetu. Zauzeti bi trebalo da isplaniraju beg na neki kraći put.

Jarac

Obuzele su vas emocije pa biste da iskoristite slobodu i mogućnost da se nađete u nečijem naručju, samo pripazite čijem. Zauzeti traže malo prostora za sebe, što može ugroziti odnos.

Vodolija

Trenutno vas samo zanima koje planove možete da ostvarite sa partnerom i uživate u tome. Slobodni mogu da upoznaju neku novu simpatiju koja će im zadržati pažnju.

Ribe

Slobodni se mogu suočiti sa odbijanjem, ali ni to nije smak sveta. Zauzete muči manjak komunikacije, pa će ceo vikend proći u popravljanju toga.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram