Ljubavni vikend horoskop: Pred Škorpijom bitne odluke

Škorpije pred odlukom; Foto: Todd Wawrychuk / Capital pictures / Profimedia

Pogledajte šta je zapisano u zvezdama za vikend pred nama.

Ovan

Tokom ovog vikenda moraćete da se zadvoljite trenutnim stanjem u ljubavnim odnosima. Bez obzira na status, partnerski odnosi moraju da pređu na viši nivo, bez odlaganja.

Bik

Preuzeli ste na sebe odgovornost na polju ljubavi, pa partner ili simpatija se osećaju sigurno i zaštićeno. Spremni ste da se više date ovaj put.

Blizanci

Vaše tajne i skrivena osećanja u ljubavnim odnosima moraju doživeti neku vrstu razotkrivanja. Previše se plašite da ne pogrešite u odlukama.

Rak

Pročitajte još:

I ljubomorni ste i niste, ali znate da partnera ili simpatiju želite samo za sebe. Moraćete da pokažete više strpljenja.

Lav

Potrebna vam je potvrda ljubavi, pa na sve moguće načine to pokušavate da izvučete iz partnera. Oni koji nisu u vezi privlače pažnju obećanjma.

Devica

Perspektiva i budućnost ljubavnog odnosa se sada naziru. Želite da svemu date neki značaj.

Vaga

Moraćete da podelite sve sa partnerom, strah, strast i tajne. Slobodni moraju da prevaziđu nezadovoljstvo trentnim dešavanjima.

Škorpija

Bitan vikend je pred vama. Konačno ste rešeni da stanete na put nekim neodumicama i nedorečenostima u partnerskim odnosima.

Strelac

Želite da pružite partneru sigurnost i oslonac, samo pripazite d ane ostane sve samo na rečima. Za početak, ne obećavajte mnogo.

Jarac

Sigurni ste u sebe, što jasno vidi i u komunikaciji sa voljenom osobom. Iskoristite ovu situaciju pa objasnite sve što vas muči.

Vodolija

#related-news_0

Spremni ste da sve ružno u emotivnim odnosima privedete kraju i da konačno uživate. Slobodni se lako prepuštaju flertu.

Ribe

Očekuje vas veliki proboj na polju komuniakcije sa pretnerom ili simpatijom. Otvoriće se velike teme koje neće biti tako strašne kao što su do sada izgledale.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram