Ljubavni vikend horoskop: Lav zavodi pogrešnu osobu

ljubavni vikend horoskop
Foto: BFA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Ovnovima je probuđena kreativnost koju prenose na partnere. Oni koji su u tajnim vezama ili su slobodni, tokom vikenda mogu da očekuju neke uzbudljive preokrete.

Bik

Postavljate neke nove temelje sadašnjem odnosu iako ste imali osećaj da će se završiti. Slobodni Bikovi se dive simpatijama, što se drugoj strani dopada.

Blizanci

Tokom vikenda ste poletni i željni lake zabave, pa ćete se tako ponašati i prema partneru. Slobodni Blizanci bi trebalo da obrate pažnju na nekoga ko živi daleko.

Rak

Imate velike planove i očekivanja tokom vikenda. Najbolje bi bilo da ga provedete u paru, uživajući i prepuštajući se blagodetima hedonizma.

Lav

Ovog vikenda sijate, sve vam je dostupno, a pažnju dobijate od svih. Slobodni Lavovi zavode nekog zauzetog.

Devica

Solo pripadnici znaka žele slobodu, ali da ipak imaju nekoga uz sebe, a to nije moguće. Zauzeti se bore sa partnerom koji želi više pažnje.

Vaga

Svim pripadnicima znaka će prijati društvo, ali samo ono odabrano i to uz dozu opreza. Zauzete očekuje kratak put ili odlazak u neku posetu sa partnerom.

Škorpija

Veliki planovi i jak naboj će obeležiti vikend. Moguće su kraće avanture, a zauzetima će biti interesantno da istražuju i idu preko granica mogućnosti.

Strelac

Natežete se sa partnerom oko toga čija će biti poslednja reč. Ukoliko popustite možete da uživate tokom celog vikenda, a možda i duže.

Jarac

Imaćete vikend tokom kog morate da odlučite kada ćete da prekinete nesuglasice sa partnerom i krenete napred u planiranje budućnosti. Solo pripadnici ovog znaka mogu očekivati teško podnošenje usamljenosti.

Vodolija

Neki preemotivni razgovor tokom subote može obeležiti ceo vikend. Želite sve odjednom i želite da to bude savršeno. Solo pripadnici ovog znaka imaju potrebu da se povuku u neku trenutnu samoću.

Ribe

Malo su vam sukobljeni stavovi sa partnerom i ne znate šta da radite. Sada je pravo vreme za razgovore o emocijama i željama. Ako ste singl, obratite pažnju ne osobu koja vam je kao prijatelj.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram