Ljubavni horoskop za april: Najmoćniji znak ima najviše šanse za brak

Foto: Credit line: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Šta vam donose zvezde na polju ljubavi u aprilu?

April je pred vratima, a kao što su astrolozi već najavili – ovaj mesec doneće dosta promena za sobom. Ovo se odnosi i na vaš ljubavni život, a u nastavku vam otkrivamo šta su vam sve zvezde spremile na polju ljubavi.

Ovan

Ovaj mesec neće biti lak za Ovnove. Možda želite više nezavisnosti. No zapamtite da je ključ zdrave veze dobra komunikacija i otvorenost. Ako dođe do nesporazuma, odmah o svemu razgovarajte s partnerom. Samci će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu. Ovaj mesec se takođe može opisati kao period rasta u svim područjima života, uključujući i romantična.

Bik

Bikovi koji su u dugim vezama poželeće zajedno da odu na putovanje. Sada možete sigurno praviti planove za budućnost. April će biti dobro vreme za unutrašnji rast. Samci, će imati priliku da upoznaju nekoga ko deli njihova interesovanja. Ali nemojte požurivati ​​stvari, pustite da se veza razvija prirodno.

Blizanci

April će vam doneti mnogo prilika koje će vam omogućiti da uspostavite kontakt sa zanimljivom osobom. Najvažnije je da se ne bojite da izađete iz svoje zone komfora, opustite se. Blizanci koji su u vezi moći će da učvrste odnos s partnerom, pa čak i da dosegnu novi nivo. U slobodno vreme vredi da isprobate zanimljivu zajedničku aktivnost, na primer, posetiti izložbu ili otići na kraći izlet.

Rak

Rakovi mogu postati otvoreniji i samouvereniji. Ne zaboravite da se brinete za svoju voljenu osobu, kao i da iskreno izrazite svoja osećanja i emocije. Ako imate nedoumica oko toga kako bi veza trebalo da se razvija, april će biti dobro vreme da raščistite stvari i pronađete odgovore. Ovaj mesec je takođe povoljan za pronalaženje novih poznanstava.

Lav

U aprilu će Lavovi lako pokazati svoju romantičnu stranu u odnosu na voljenu osobu. Ovo je odlično vreme za uživanje u sastancima i putovanjima. Samci će upoznati zanimljivu osobu. Ljubavni horoskop za april 2023. kaže da će oni koji žele da zasnuju porodicu taj san moći da ostvare u bliskoj budućnosti. Ali promene se neće dogoditi same od sebe, moraćete da se potrudite.

Devica

U bliskoj budućnosti za Device će započeti doba istine. To znači da će svi trikovi i manipulacije biti otkriveni. Ali ne bi trebalo da brinete jer će takvi događaji doneti samo korist. Oni koji su bili u teškim vezama konačno će prekinuti i skinuti teret sa sebe. Srećni parovi postaće još bliži. Device koje su nedavno doživele raskid upoznaće osobu koja će ih ceniti i poštovati.

Vaga

Za Vagu je vreme za promene. U aprilu će iz njihovih života otići svi koji ih nisu cenili i zbog kojih su se osećali loše. Razvod neće biti najprijatniji, ali će vam omogućiti da se rešite pasivne agresije. Nemojte žaliti zbog impulsivnih odluka, one će vam dugoročno pomoći da postanete srećniji. Oni koji su u vezi moraju da budu sposobni da pronađu ravnotežu između svojih želja i partnerovih potreba.

Škorpija

U bliskoj budućnosti moguće su velike promene u životu Škorpija. Najverovatnije će problemi biti povezani s poverenjem. Ali nemojte donositi ishitrene odluke. Budite oprezni i ne zaboravite da podelite svoje misli s partnerom. U slučaju sukoba sasvim je moguće rešiti ga mirnim putem. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovaj period je dosta povoljan. Škorpije će uskoro moći da upoznaju osobu koja će im uneti puno radosti i energije u život.

Strelac

U aprilu Strelac bi mogao da ima jaku želju za pronalaskom novih poznanstava. Ipak, budite oprezni jer se možete naći u teškoj situaciji kada budete morali da donesete odluke vezane uz vašu trenutnu vezu. Vaš partner može se osećati potlačeno, stoga morate biti krajnje iskreni s njim. Samo u ovom slučaju biće moguće prevazići poteškoće i ojačati odnos.

Jarac

Horoskop kaže da je ovog aprila za Jarce posebno važno da budu iskreni i otvoreni u odnosima. Nemojte da se bojite da izrazite svoja osećanje i iskustva te ih podelite s partnerom. Ako ste dugo u vezi i osećate da se strast smirila, sada je vreme da je vratite. Oni željni ljubavi imaće priliku da upoznaju zanimljivu osobu na kulturnim događajima. Takođe, ne odbijajte odlaske na seminarie ili konferencije jer ćete tako steći zanimljiva poznanstva.

Vodolija

Vodolija će uskoro imati priliku za potencijalnog partnera. To može biti neko koga poznajete ili potpuno nova osoba. Možete ga upoznati online ili na nekom događaju. Glavna stvar je da se ne bojite da napravite prvi korak. Ako ste već u vezi, vredi više vremena da provodite s partnerom. Možete pripremiti romantičnu večeru ili poklon bez razloga.

Ribe

Ribe će imati problema u komunikaciji s voljenom osobom. No, ovaj period je odličan za rešavanje sukoba i pronalaženje kompromisa. Ali za izgradnju zdrave komunikacije važno je ostati iskren i ne bojati se pokazati ranjivost. Ribe takođe moraju da se odluče šta tačno očekuju od veze. Uopšteno, april će biti dobar period za  promene, prenosi Story.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram