Horoskopski znaci koji ostaju zauvek mladi

horoskop
Horoskop; DUEL / ImageSource / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić (@astrovuk) predstavlja nam znakove Zodijaka koji uvek deluju mlađi nego što jesu.

Mladolikost svakako zavisi od genetske predispozicije, kao i od životnih navika, ishrane, rekreacije i očuvanja vitalnosti. Rad na metabolizmu, zdrave životne navike, meditacija i smanjivanje stresa na minumum kom smo izloženi na svakodnevnom nivou. Ipak, određeni horoskopski znakovi su u prednosti u odnosu na druge, što se još preciznijim uvodom očitava u personalnoj natalnoj karti koju radi upravo @astrovuk uz detaljni uvid u svaki delić vašeg života.

Pa da vidimo koji su to horoskopski znakovi mladoliki i pitki poput vina kako godine prolaze…

Ovan

Njima je svaki dan aktivan, užurban, oni su stalno u pokretu. Rutina ih ubija. Obožavaju sport, treninge i imaju ubrzani metabolizam, što podržava priču o njihovom vladaru, Marsu, koji je planeta energije, ubrzanja i snage. Blago njima sa ovakvom energijom. Stres ih prolazi za tili čas, a interesovanja stalno smenjuju. Oni zaista žele da žive život punim plućima. Danas na moru, sutra na planini, a prekosutra ni oni sami ne znaju gde će se naći.

Blizanci

Blizanci kako u znaku, tako i u podznaku delom mogu da zahvale genetici, a delom temperamentu što uvek izgledaju mladliko i nikada im ne možete pogoditi godine. Njihova radoznalnost, vrcavost, lepršavost ih čini večitom decom koja su u potrazi za stalnim uzbuđenjima. Oni će poslednji dobiti bore, jer im je lice uvek čisto, negovano i sveže što i ne čudi imajući u vidu koliko su nemirni. Njihov široki vragolasti osmeh i elokvencija će svakog sagovornika ostaviti bez teksta.

Vaga

Lepota, nega, prirodne i prelepe crte lica čine Vagu otmenom, gracioznom i elegantnom u svakoj prilici. Izgled igra bitnu ulogu u njihovom životu. Bore su izuzetno retke. Oni tačno znaju kakva krema, šminka i preparati za negu lica, kože i kose im odgovaraju. Njih ćete često naći u salonu lepote, kod frizera, pedikira, manikira, u spa centru, jer oni uvek brinu o sebi. Privlače pažnju okoline u svakom životnom dobu, jer isijavaju takvom lepotom i manirima da niko na njih ne može ostati imun. Dovoljno je samo da se nasmeju i privuku čarolijom obožavaoce.

Jarac

Ovo su osobe sa stavom, dostojanstvom i likom koji drži do sebe, manira. Ozbiljni, pouzdani planeri. Međutim, sa godinama kako bivaju ostvareni kao roditelji i uspešni poslovni ljudi, oni bivaju sve lepši i mlađi, a na tome mogu zahvaliti svom vladaru, Saturnu, koji radi za njih kroz vreme i čini da budu neodoljivi i primamljivi poput najkvalitetnijeg dugogodišnjeg vina. Zaista je misterija kako se oni sa godinama podmlađuju i bivaju sve privlačniji. Nama ostaje samo da uživamo u njihovom prisustvu.

Strelac

Nemirni, aktivni duh, iskrenost, prirodni izgled i temperament su tajna njihove mladolikosti. Oni se uvek vode istinom. Neguju prirodni izgled. Žene imaju ekspresivne crte lica, pa im je potrebno zaista minimalna šminka da bi zablistale u svakoj prilici. Veseli, dinamični, luckasti, treba što više da putuju i uživaju u svim čarima koje im život pruža. S godinama znaju dobiti koji kilogram više, za šta je dobrim delom zaslužan njihov vladar Jupiter. Ipak, i to im pristaje kako godine prolaze. Toliko su iskreni i burni poput Ovnova, da oni reaguju u sekundi i stres ih prolazi za tili čas. To je recept za njihov dugovečnu mladolikost, jer su konstantnom stresu izloženi manje od ostalnih horoskopskih znakova.

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram