Dnevni horoskop za 22.5: Ovan da ne brza sa odlukama

dnevni horoskop
Foto: CBS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 22. maj 2021. godine.

Ovan

Posao: Ovaj prvi dan vikenda mogli biste da očekujete dosta razgovora i dogovora, ali nemojte donositi konačne odluke naprečac. Strpite se i pokušajte da ih prolongirate.

Ljubav: Nije mudro donositi ishitrene odluke ni u sferi ljubavi. Pokušajte da izbegnete verbalne konflikte sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Obratite pažnju na finansijske transakcije i ne zalećite se bez velike potrebe. Poslušajte neki prijateljski savet po tom pitanju. Današnji dan bi mogao da vam bude opterećen brojnim obavezama.

Ljubav: Treba da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, a ako bude sitnih peckanja ignorišite ih. I ne provocirajte prvi.

Zdravlje: Ne lečite se sami na svoju ruku. Potražite adekvatnu pomoć stručnih osoba.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Blizanci bi trebalo ovaj dan da iskoriste maksimalno za odmor i relaksaciju. Nije preporučljivo započinjanje nekih ozbiljnijih poslova.

Ljubav: Mogli biste da upoznate novu zanimljivu osobu, ali budite malo oprezni, jer bi u celoj priči moglo postojati nešto skriveno, tajno. Budite opušteni i neformalni dok ne budete sasvim sigurni na čemu ste.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Većina Rakova bi ove subote mogla biti poprilično opterećena brojnim obavezama i poslovima vezanih za kuću ili privatni biznis. Bez nervoze, polako korak po korak rešavajte jednu po jednu stvar. Sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Budite oprezniji i promišljeniji na polju partnerske komunikacije da biste izbegli bespotrebne nesporazume.

Zdravlje: Potrudite se da se psihički rasteretite što je više moguće, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Pokušajte da, ukoliko je moguće, izbegnete ozbiljnije rasprave sa saradnicima. Dozvolite da nekada i vi ne budete u pravu za sve. Kompromis je uvek najbezbolnije rešenje.

Ljubav: Ukoliko ste možda zbunjeni dešavanjima na ljubavnom planu, to je zato što imate nejasnu predstavu o tome u kom pravcu želite da se vaš odnos sa dragom osobom dalje razvija.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Devica

Posao: Device bi i danas mogle da odrade neke sitnije posliće. Sve ozbiljnije može i da sačeka.

Ljubav: Vrlo moguće prijatno iznenađenje u vidu nekog poklona možete očekivati od vaše drage osobe. Imate priliku da uživate potpuno u zajedničkim trenucima koji vam mnogo znače.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Odličan dan u najavi je pred većinom tipičnih Vaga. Ideja kako onih kreativnih tako i praktičnih neće nedostajati, a mogući su i neki novi vidovi saradnje u najavi, posebno sa onima koji posluju sa inostranstvom.

Ljubav: Bez bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu. Kao da ste se malo uspavali.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Dosta opterećen dan obavezama. Posebno one koje ste ostavili po strani iz prethodnog perioda – danas bi morale da se pokrenu u realizaciju.

Ljubav: Visok naboj strasti pratiće vas ovog dana, ipak ne bi bilo loše držati je bar malo pod kontrolom.

Zdravlje: Osetljivost polja stomaka, genitalne regije.

Strelac

Posao: Opušten dan u najavi je pred Strelcima, bilo da su planirali da vreme provedu u druženju sa prijateljima, bilo da se pozabave nekim hobijem.

Ljubav: Iskoristite dan za neki izlazak, provod. Nikad se ne zna možda baš tu možda vas tu baš očekuje uzbudljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Dobro razmotrite sve informacije koje vam budu pristizale iz poslovnog okruženja da ne biste pogrešno protumačili koju od njih.

Ljubav: Moguće nesporazume i nerazumevanje sa druge strane možete izgladiti samo strpljenjem i težnjom ka zajedničkim kompromisnim rešenjima.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Vrlo aktivan i uzbudljiv dan na polju novih poslovnih poduhvata i komunikacije sa poslovnim okruženjem je i dalje pred Vodolijama. Nije povoljan dan za donošenje bitnih odluka i potpisivanje raznih ugovora. Dobro razmotrite sve opcije.

Ljubav: Možda se osetite pomalo konfuzno. Potrebno vam je razumevanje druge strane.

Zdravlje: Napetost, stres.

Ribe

Posao: Dan za odmor i opuštanje mogle bi da vam poremete neke nezavršene obaveze iz prošlog perioda. Posebno se pozabavite dokumentacijom, papirologijom.

Ljubav: Neke senke prošlosti mogle bi danas da se nadviju nad vašim ljubavnim horizontom. Pokušajte da ih se oslobodite.

Zdravlje: Hronične tegobe. Osetljivost malog stomaka.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram