Dnevni horoskop za 9. 4: Ovnovi, pazite šta pričate

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Nešto se „kuva“ po pitanju neke simpatije, a kako raste tenzija tako se sve više zagrevate za priču. Pazite kome šta govorite danas, mogući su nesporazumi kako na poslu tako u kući.

Bik

Napetost u domu raste, a uzrok su finansije i nedostatak istih. Nije vreme ni za kakvu akciju već za planiranje, te se opustite malo.

Blizanci

Preosetljivost ovog jutra vas čini malo zatvorenijim nego inače, a ljudi kao da osećaju to pa vas samo zapitkuju. Razbijte nervozu humorom i premostite ovaj težak dan.

Rak

Tajnoviti ste danas po pitanju mnogih stvari, ali najviše krijete emocije. Ukoliko vam je do priče sa nekim neka to bude neko zreliji i iskusan.

Lav

Pazite šta i kome pričate danas jer bi to moglo u skorijoj budućnosti da se pretvori u bumerang. Nerealni ste oko budućnosti kako god okrenete, pokušajte da budete racionalniji.

Devica

Pročitaj još:

Sve biste da ubrzate, a dešava se suprotno. Baš to ubrzanje bi moglo da vas košta neke dobre prilike na poslu.

Vaga

Dok budete preispitivali svoje ili tuđe stavove pokušajte da spojite emocije i reči, jer ako se oslonite samo na logiku budite spremni da istrpite pridiku.

Škorpija

Uzaludno se svađate sa partnerom jer nijedno nije u pravu. Spustite loptu i bavite se nekim drugim temama, po mogućnosti nekim hobijem.

Strelac

Danas vam prilazi neko i traži neka objašnjenja, a vi nemate pojma o čemu je reč. Bilo da je partner ili saradnik, pokušajte da odložite taj razgovor.

Jarac

Danas se otvaraju vrlo bitne teme koje se tiču vašeg zdravlja ali i vaše trenutne pozicije na poslu. Ostanite mirni i pribrani.

Vodolija

Nešto u vezi sa poslom i kontaktima postaje vrlo ozbiljno i ide u vašu korist. Nemojte danas otvarati osetljive teme.

Ribe

Dobijate neki konačni odgovor od simpatije ili samog partnera, samo morate da znate da ništa nije konačno i fale neki delovi slagalice. Ne donosite odluke danas nikako.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: