Dnevni horoskop za 9. 9: Pred Lavovima nove poslovne ponude

Foto: Credit line: Instagram / ddp USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 9. septembar 2022.

Ovan

Posao: Ništa  vam se danas ne može isprečiti na profesionalnom putu, doduše uz veliki napor i potrošnju energije.

Ljubav:  Bilo bi dobro da danas ne dajete povoda dragoj osobi da potencijalnu sumnju pretvori u neku ljubomornu reakciju.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Danas će većini Bikova biti potrebno da se maksimalno angažuju, jer pored tekućih  moguće je i pristizanje novih profesionalnih zadataka. Imate puno entuzijazma, tako da razloga za brigu nema.

Ljubav:  Na ljubavnom planu postoji dobra energija sa obe strane koja nosi veoma lepe mogućnosti u najavi.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak na otvorenom.

Blizanci

Posao:  Određene okolnosti  danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu delovanja, posebno kada je komunikacija sa novim poslovnim kontaktima u pitanju.

Ljubav: Ovo je dobar dan da pokažete svoje zavodničko umeće. Budite veseli, šarmantni i pre svega uživajte.

Zdravlje: Hranite se zdravo.

Rak

Posao: Ovo je dan kada bi mogli da iznesete neke svoje ideje za promene, a za očekivati je da naiđete na razumevanje i dobar prijem kod onih koji odlučuju. Samo napred.

Ljubav: Ukoliko ste željni promena na ljubavnom planu, možda bi i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu i saopštite dragoj osobi kako stvari stoje.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Lav

Posao: Neke nove mogućnosti vam se mogu otvoriti, nove ponude za saradnju stoga budite spremni za promene.

Ljubav: Ovaj petak je povoljan za druženje sa prijateljima, pa biste mogli lepe trenutke provesti u nekom provodu, izlasku.

Zdravlje: Družite se sa pozitivnim ljudima.

Devica

Posao: Uspešno privođenje kraju započetih obaveza je pred Devicama. Proverite još jednom da nešto od papirologije nije zaostalo nezavršeno, kako biste na miru dočekali predstojeći vikend.

Ljubav: Nemojte suviše sebe opterećivati prošlošću, loše stvari ostavite iza sebe i posvetite se planovima za budućnost.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vaga

Posao: Uz već ranije dogovorene i isplanirane radne obaveze za danas, moguće je i nametanje dodatnih aktivnosti od strane nadređenih. Buditi te istrajni, i nemojte se upuštati u rasprave.

Ljubav: Moguće obnavljanje nekog ljubavnog kontakta iz prošlosti, što ne bi bio loš izbor za vas.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Škorpije  bi ovog petka mogle da budu dominantne na poslovnom planu, što u prevodu znači nema prepreka pred vama.

Ljubav: Slobodne Škorpije – ako je neko i zainteresovan za vas, to ne ume ili ne sme da pokaže. Moraće da bude mnogo konkretniji da biste je primetili.

Zdravlje: Moguća nervoza, nesanica.

Strelac

Posao: Nešto opuštenija završnica ove radne sedmice je pred Strelčevima, što ne znači da neće biti obaveza, samo ćete ih vi sa lakoćom obavljati.

Ljubav:  Vrlo lep dan možete očekivati na ljubavnom planu, ukoliko ste namerili da neku konkretnu akciju sprovedete u delo.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Danas obratite pažnju na ono što potpisujete, držite se proverenih metoda rada i standardnog obavljanja tekućih obaveza i razloga za brigu ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Podrška i razumevanje drage osobe vam mnogo znače. Priuštite sebi neko zajedničko putovanje ili bar izlazak i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Još jedan vrlo dobar radni danje pred Vodolijama, da se bez većih izazova izbore sa svim preprekama koje bi mogle da vrebaju na profesionalnom putu. Imate punu podršku i poverenje bitnih saradnika.

Ljubav: Možete očekivati neko prijatno iznenađenje koje dolazi u paketu sa poslom, odnosno da dobijete priliku da spojite lepo i korisno.

Zdravlje:  Odlično.

Ribe

Posao: Nemojte sebe stavljati u prvi plan, nije povoljan trenutak za neke ozbiljnije i konkretne promene, strpljivo sačekajte pravi trenutak.

Ljubav: Preispitajte pre svega sebe i budite realni pre nego što se odlučite na konkretne korake vezano za osobu koja vas već neko vreme privlači. Bilo kakva vrsta iluzije ili tajne samo može doneti problem.

Zdravlje: Moguća nesanica, prenosi astroputnik.

***

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram