Dnevni horoskop za 9.8: Vodolija dobija važnu ponudu

Žena, devojka, kafa, kosa
Foto: Shutterstock

Pročitajte dnevni horoskop za 9. avgust 2021. godine.

Ovan

Vrlo dobar početak radne nedelje imaće najtipičniji predstavnici Ovnova da se profesionalno iskažu, ali i da postave dobre temelje za nove poslovne projekte u najavi. Očekuje vas i podrška nadređenih. Potrudite se da ne reagujete previše burno ukoliko se (ne)opravdano nađete na meti poneke žestoke kritike od strane voljene osobe.

Bik

Dosta dogovora sa bliskim saradnicima očekuje vas od početka ove radne nedelje, vezanih za bitne detalje daljeg poslovanja je pred Bikovima. Budite strpljivi u komunikaciji. Na ljubavnom planu danas možete očekivati nekoliko lepih satisfakcija za sve što ste uradili za voljenu osobu u prethodnom periodu.

Blizanci

Od samog starta nove radne nedelje Blizance bi mogao da prati osećaj kontra ritma. Nemojte se nervirati, potrudite se da odradite ono što je najhitnije, a ostalo odložite za neki drugi dan. Pokušajte da izbegnete sitne čarke i nesuglasice sa dragom osobom. Budite opušteni.

Rak

Nije najbolja nedelja za neke veće projekte i poslovne poduhvate. Odustanite od velikih planova i posvetite se sitnijim poslovima i detaljima tu ćete biti veoma uspešni. Trebalo bi da budete u širem krugu ljudi, da se provodite maksimalno dobro i budete opušteni.

Lav

Dobar početak radne nedelje po svim tipično lavovskim standardima, tako da možete da zasijate u krugu bitnih poslovnih figura i nametnete svoje ideje i stavove. Što se ljubavnog polja tiče, imaćete sasvim solidne uslove da prijatno iznenadite, recimo prigodnim poklonom dragu osobu.

Devica

Ova radna nedelja donosi Devicama borbu sa preprekama i okolnostima koje im ne idu na ruku, a koje će se najviše odraziti u dogovorima i odnosu sa poslovnim saradnicima. Naoružajte se strpljenjem. Evo dana kada možete očekivati da pažnja i fine emocije budu usmereni od drage osobe ka vama velikim intenzitetom.

Vaga

Može vam biti ponuđeno da obnovite saradnju ili da ponovo počnete sa poslom koji ste ranije radili. Iako će vaš prvi impuls biti da prihvatite, ipak dobro razmislite pre nego donesete konačnu odluku. Pokažite dozu popustljivosti i strpljenja prema dragoj osobi, isplatiće vam se više nego što biste mogli da zamislite.

Škorpija

Bilo bi dobro da na samom startu raščistite sa starim, zaostalim poslovnim obavezama, kako bi mogli da se okrenete novim izazovima. Nemojte zapostaviti potrebe druge strane. Potrebno je da pokažete malo više pažnje i razumevanja.

Strelac

Dosta obaveza očekuje Strelčeve od samog starta nove radne nedelje. Biće vam potrebna sva raspoloživa energija da se izborite sa brojnim izazovima koji vam mogu stizati sa različitih strana.
Nije realno očekivati neke kapitalne promene tokom ovog dana na polju ljubavi, bitno je da iskažete jasno svoje stavove i pokažete dovoljno odgovornosti.

Jarac

Svu svoju energiju, iskustvo, ambiciju Jarčevi treba da usmere na nove projekte i inovacije na polju posla. Samo napred. Fokus vam možda danas neće biti na ljubavnoj sferi, ipak potrudite se malo da razbijete monotoniju svakodnevice.

Vodolija

Nastavlja se povoljan period poslovnih aktivnosti pred tipičnim Vodolijama. Moguće je i da vam iskrsnu nove ponude. Budite vredni i trud će vam se svakako isplatiti. Povoljne su okolnosti ukoliko planirate neko zajedničko putovanje.

Ribe

Standardan početak radne nedelje je pred Ribama. Nema nagoveštaja nekih većih prepreka. Prilično povoljna atmosfera na ljubavnom nebu pratiće vas praktično od početka ovog dana, na vaše veliko zadovoljstvo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram