Dnevni horoskop za 9. 7: Blizanac krši pravila

Dnevni horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 9. jul 2020.

Ovan

Danas se ništa neće dogoditi što već niste prošli. Samo zadržite koncentraciju i usmerenost na cilj.

Bik

Volite izazove, ali najveći vam je sada onaj u porodici. Postavite se diplomatičnije i ne insistirajte na jednostranim rešenjima.

Blizanci

Ne zadovoljavate rezultatima nadređene na poslu, ali ipak dobijate novu šansu. Morate da objasnite partneru da vam sada nisu potrebna pravila.

Rak

Testovi u ljubavi su vaša specijalna disciplina u kojoj briljirate. Danas stavljate partnera na jedan od njih i nadate se da ćete biti u pravu.

Lav

Svako ko ima malo više iskustva od vas vam je trn u oku. Umesto što se opterećujete drugima, upotrebite tu energiju da se usavršite.

Devica

Bežite u maštu i pravljenje nekih planova, najviše jer vas svakodnevnica sve više pritiska. Potreban vam je predah od stresa.

Vaga

Danas vam prijaju komplimenti, samo pazite da se ne uobrazite previše. Bitno je da budete umereni u svemu.

Škorpija

Fali vam saosećajnosti danas, pa svaki tuđi znak slabosti osuđujete. Popustite sa potrebom da sve bude savršeno i da sve kontrolišete.

Strelac

Idila u emotivnom životu će se nastaviti pa bi bilo dobro da  iskoristite to kako biste razjsnili neke nedoumice na miru. Bespotrebno paničite zbog posla.

Jarac

Jedino što vas interesuje su finansijski rezultati, u protivnom posao smatrate neuspešnim. Popuštate partneru i uviđate da je situacija zbog toga mirnija.

Vodolija

Ono na čemu vam drugi zavide je vaša hrabrost da obrnete sve naopačke i izrizikujete samo da biste napravili nešto novo. Danas je to jako izraženo i ne sudržavate se preterano.

Ribe

Ako želite neke stvari samo za sebe, onda se potrudite da i vaše ponašanje bude u skladu sa time. Ne čekajte da vas drugi poguraju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram