Dnevni horoskop za 9. 6: Ovan će da plati svoj sebičluk

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 8. jun 2020.

Ovan

Premalo se dajete u ljubavi i sada trpite posledice. Oslobodite se te sebičnosti jer niko ne voli ljubavne mrvice i sebičluk.

Bik

Odložite potrebu da nadređenima govorite kako i šta da rade, jer ćete samo navući bespotreban bes na sebe. Koristite svoje vrline i pokažite da ste dorasli izazovima.

Blizanci

Rado biste otputovali na kratko sa voljenom osobom, ali obaveze to ne dopuštaju. Isplanirajte neki specijalan izlazak u grad tokom kog ćete se oboje lepo provesti.

Rak

Tužni ste jer vas niko od najbližih ne razume i ne podržava u vezi sa najnovijim idejama. Ako je tuđe mišljenje presudno, onda razmislite zašto je to tako.

Lav

Podižite sebi raspoloženje malim i lepim gestovima upućenim drugima. Nekada ne morate biti u prvom planu.

Devica

Muči vas vaš stari neprijatelj – perfekcionizam, pa ste zbog toga nezadovoljni. Ova situacija vas opterećuje, ali isto tako i sabotira dobre odnose sa drugima.

Vaga

Žalite za nekim situacijama, tj prilikama koje ste propustili. Ne brinite, očekuju vas druge koje će biti mnogo bolje.

Škorpija

Ne možete da definišete sopstvene potrebe trenutno, a sve što vam je potrebno je nežnost. Nemojte bežati od intimnosti.

Strelac

Osećate da dajete svoj maksim, ali ne vidite rezultate. Budite štedljivi sa sopstvenom energijom, nije sve tako loše kako vam se čini.

Jarac

Boli vas to što se situacija u ljubavi ne menja. Niti idete napred niti idete unazad, a samo je dovoljno da se opustite i ne analizirate toliko.

Vodolija

Osećate da udarate u zid u ljubavnim odnosima, a dovoljno je samo da smanjite svoja očekivanja. Partner trenutno ima probleme koji nemaju veze sa vama.

Ribe

Nećete ulaziti u konflikte jer to nije vaš stil, ali ćete nekim potezom pokazati svoj stav koji se ne slaže sa većinom. Prija vam tenzija u ljubavnim odnosima, budi vam određene želje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram