Dnevni horoskop za 9.3: Blizanca svi nerviraju

Čak Bas u "Gossip Girl"
Čak Bas u "Gossip Girl"; Foto: Endico Canavero / Newscom / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde danas pripremile.

Ovan

Vi obično stojite čvrsto na zemlji, ali shvatite da povremeno morate da se pustite i iskusite drugačije situacije i ljude da bistedoživeli nešto novo i sveže. Danas ne razmišljajte samo o posledicama već se prepustite.

Bik

Otkrićete da svakodnevno sami unosite nemir u svoj život i da je realnost često sasvim drugačija nego što vam se čini. Sada želite ljudima da pokažete da umete da budete i duhoviti i zabavni i da ih podstaknete da ne shvataju život preozbiljno.

Blizanci

Ljudi iz okoline će biti jako tvrdoglavi i zbog njih ćete biti pod stresom. Pokušajte da izbalansirate i unesete malo igre u dan. To bi moglo da opusti i ljude sa kojima ćete se sresti. Smislite neku zabavnu akciju.

Rak

Potražite inspiraciju u ljudima na koje inače ne obraćate veliku pažnju. Možda ćete se iznenaditi kako razmišljaju i ponovo ćete se uveriti da procene na prvu loptu nisu nikada pouzdane.

Pročitajte još:

Lav

Neko će vam se udvarati otvoreno, a vama će biti neprijatno da ga odbijete. Ne želite da ulazite ni u šta novo dok emotivno ne raščistite mračne situacije iz svog ljubavnog života.

Devica

Stidljivost vam neće pomoći da ostavrite cilj kom već neko vreme težite. Otvorite se i recite šta mislite, vaši argumenti će iznenaditi nekoga ko odlučuje o vašem napredovanju.

Vaga

Danas je dan koji biste radije proveli u krevetu nego bilo gde. Pokušajte da odvojite vreme samo za sebe jer ste u poslednje vreme posvećeni samo drugima. Zbog toga vam se nagomilava nezadovoljstvo.

Škorpija

I danas ne znate kako da se rešite tenzije koju vam pravi osoba koja vam se sviđa. Možda je najbolje da porazgovarate i otkrijete sve što vam je na srcu. Tek tada će vam zaista laknuti.

Strelac

Nema potrebe da se unapred brinete zbog stvari koje ne možete da promenite. Ponekada sumnjate i kada nema razloga za to. Sve će se srediti samo ako promislite šta ćete reći tokom važnog razgovora.

Jarac

Pazite se zlonamernih saradnika koji misle da i preuzimate poziciju pa ne biraju sredstva. Budite pametniji od njih i pokušajte da ih preduhitrite davanjem inicijative i pokazivanjem svojih kapaciteta.

Vodolija

Samoća je ono što vam treba, ali morate naći granicu da ne biste u jednom trenutku počeli da preispitujete svoje odluke. Uživajte u društvu najbližih prijatelja, oni će razumeti i tišinu.

Ribe

Osećate nalet snage i to će voditi ka ostvarenju svih onih stvari kojima ste se nadali poslednjih meseci. Isplanirajte neki put da biste unapred imali čemu uda se radujete.