Dnevni horoskop za 9. 3: Ovan blista na poslu

dnevni horoskop
Foto: Science Photo Library / Sciencephoto / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 9. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vrlo dobra klima na poslovnom nebu tipičnih Ovnova trebalo bi da bude i ovog dana, što daje dobru osnovu za odličan poslovni dan i još bolje profesionalne rezultate.

Ljubav: Za forsiranje krupnih konkretnih ljubavnih akcija nije baš najpovoljniji dan. Opušten razgovor bez velikih očekivanja biće sasvim dovoljan.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Iako vas mogu očekivati izvesne promene kada je u pitanju tehnička organizacija, ne bi trebalo da previše brinete. Uspećete da se prilagodite datim okolnostima.

Ljubav: Bezmalo sva vaša današnja pažnja na polju ljubavnih relacija valjalo bi da bude usmerena ka dragoj osobi i uživanje u zajedničkim trenucima.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Manje-više, radni dan sličan prethodnom očekuje većinu Blizanaca, pa se očekuje povećano angažovanje i prilagođavanje nekim mogućim promenjenim okolnostima.

Ljubav: Ovaj utorak mogao bi da bude kopija prethodnog dana na polju ljubavnih dešavanja, uz moguće prijatno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pokušajte da usaglasite očekivanja i mogućnosti. Oslonite se na nekog od proverenih saradnika, podelite teret obaveza.

Ljubav: Nema razloga da današnji dan ne posvetite uživanju u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, a nije loše ni prirediti neko prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Nije povoljan trenutak za pokretanje nekih novih ideja i projekata. Pozabavite se aktuelnim obavezama i budite strpljivi – biće prilika da se dokažete.

Ljubav: Imaćete povoljnu klimu da radite na stabilizaciji postojećih partnerskih odnosa, ali i da nekom sitnicom iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Još jedan radni dan bi mogao biti nešto zahtevniji kod većine Devica, posebno kada su u pitanju papirologija, ugovori i razna dokumenta iz prethodnog perioda koje treba što pre završiti.

Ljubav: Iako na vašem ljubavnom horizontu vlada promenljivo raspoloženje, pokušajte da one pozitivne trenutke iskoristite za finu komunikaciju sa dragom osobom.

Zdravlje: Mentalna preopterećenost.

Vaga

Posao: Samo veća kontrola u poslovnim komunikacijama i dobra organizacija su vam potrebni da se sa svim preprekama izborite sa što manje stresnih momenata.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, tu ne bi trebalo da vas očekuju veće prepreke ukoliko ste dobro isplanirali zajedničke aktivnosti sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Škorpija

Posao: Još jedan turbulentan radni dan imaće većina Škorpija, ali uspećete sve situacije da preokrenete u vašu korist.

Ljubav: Budite iskreni i otvoreni u komunikaciji i svaki potencijalni problem ili nezadovoljstvo možete uspešno rešiti.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Strelac

Posao: Budite oprezni prilikom poveravanja važnih detalja jer nije isključena neprijatnost zbog curenja bitnih informacija, ranije nego što bi trebalo.

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekim sitnim znakom pažnje i na taj način pokažete svoju posvećenost i ljubav.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Jarac

Posao: Pred Jarčevima je dan velikih aktivnosti, sa dosta komunikacije, dogovora koji mogu doneti mogućnost da pokrenete neke nove poslovne dogovore ili obnoviti neke vidove saradnje odranije.

Ljubav: Neka vrsta zatišja očekuje vas na ljubavnom planu. Nije povoljan trenutak da forsirate neke poteze. Pokušajte da pronađete opušteniji pristup.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Uz nešto više napora, posebno na polju komunikacije, realno je da ostvarite bezmalo sve zacrtane poslovne zadatke.

Ljubav: Samo razgovorom koji morate vi inicirati možete doći do odgovarajućeg kompromisnog rešenja i smanjiti napetost u vašem odnosu.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Ribe

Posao: Promenljive okolnosti u poslovnom okruženju većini Riba doneće i povećan obim poslovnog angažovanja. Nema razloga za zabrinutost, ma koliko vam se neke stvari čine komplikovanim.

Ljubav: Priuštite dragoj osobi neki fini izlazak ili druženje u krugu zajedničkih prijatelja ili rođaka.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram