Dnevni horoskop za 9.3: Neočekivan susret uzdrmaće Ribe

Remmember me
Foto: PIC. SUPPLIED BY PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pročitajte horoskop za 9. mart 2021. godine.

Ovan

Ovnovi su prepoznatljivi po individualnoj preduzimljivosti, pa neće biti iznenađenje pokretanje bar jednog pitanja u vezi novih profesionalnih projekata. Mirno more bez nagoveštaja nekih većih talasanja očekuje vas na ljubavno-emotivnom planu, piše Astroputnik.

Bik

Aktuelna poslovna situacija i prateće okolnosti neće biti baš naklonjena bikovskim ciljevima i željama, pa se očekuje da se fokusiraju na prvenstveno na prioritetne zadatke. Odličan je dan da uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom.

Blizanci

Uključite sve raspoložive radne motore i spremno se suočite za najvećim profesionalnim izazovima, imate vrlo realne šanse da sve prepreke uspešno savladate i privedete kraju zacrtane ciljeve. Za prepuštanje inerciji i ponašanje po principu linije manjeg otpora nema razloga u sferi ljubavi, samo budite oprezni kada su iznenadna nova poznanstva u pitanju.

Rak

Neće biti iznenađenje ukoliko vas danas sustignu  ekstra obaveze, bilo zbog nazavršenih obaveza od ranije ili zbog neplaniranih privatnih iskušenja. Nema razloga za žurbu ili preskakanje redosleda obaveza. Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu, što u prevodu znači da bi trebalo da se opustite i uživate.

Lav

Najtipičniji predstavnici ovog astrološkog znaka imaju vrlo dobre predispozicije za bezmalo sve profesionalne aktivnosti, bilo da je reč o počecima novih poslovnih projekata ili da su u pitanju već započete obaveze koje valja privesti kraju na pravi način.  Astrološke okolnosti nisu naklonjenje većini Lavova za preuzimanje inicijative i rešavanje akgtuelnih problema i nesuglasica na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Sačekajte povoljniji period.

Devica

Veoma je bitno da budete maksimakno precizni i jednostavni u svojim zahtevima, a svaku nejasnoću sa druge strane na vreme pokušajte da otklonite. Veoma pozitivne okolnosti na polju emotivno – ljubavnih relacija valjalo bi iskoristiti, pre svega u nameri da započnete neku novu priču ili postojeće stanje partnerskih veza podignete na viši nivo. Samo napred.

Vaga

Jedan od boljih načina da vrlo dobre astrološke predispozicije iskristite na pravi način trebalo bi da bude potenciranje saradnje sa osobama koje imaju slične stavove i razmišljanja po pitanju kreativnih ideja. Poslovno okruženje moglo bi da predstavlja prvu ciljnu grupu gde su moguća nova poznanstva sa osobama koje zavređuju vašu pažnju.

Škorpija

Velik obim obaveza je pred Škorpijama, i to pre svega onih zaostalih, pa bi trebalo da dobro zasučete rukave i jednu po jednu skidate sa dnevnog reda. Potencijalnih varnica i ljubavnih signala trebalo bi da bude na sve strane i  tokom ovog dana, pa budite pripravni da adekvatno registrujete i reagujete bar na neku od njih.

Strelac

Još jedan u nizu povoljnih dana je pred tipičnim Strelčevima, a eventualni manji zastoji se mogu očekivati na polju tehničke organizacije i komunikacije. Oprečne i kontradiktorne stvari pratiće Strelčeve u sferi ljubavi tokom ovog dana, posebno kada su nova poznanstva u pitanju, gde je moguće upoznati osobu koja se po godinama drastično razlikuje od vaših ali koja nije slobodna.

Jarac

Po nepisanom pravilu Jarčevi napreduju ka svojim ciljevima sigurno ali sporije od većine drugih. Sve i da hoćete, nije realno bilo kakvo ubrzavanje realizacije već prihvaćenih poslovnih obaveza.  Još jedan povoljan danje pred vama da na adekvatan način iskažete svoju naklonost prema voljenoj osobi. Uživajte.

Vodolija

Izuzetno visok nivo mentalne gimnastike i aktivnosti sivih moždanih ćelijica, može doneti još poneku briljantnu ideju za sjajne rezultate u budućem periodu. Samo napred. Dobro procenite situaciju i okolnosti pre nego što napravite naredni korak, ali se nemojte  povlačiti.

Ribe

Više puta proverite kontakte i komunikaciju preko tehničkih pomagala, mogući su previdi i nesporazumi. Dozu konfuzije  mogla bi da izazove pojava i susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram