Dnevni horoskop za 9. 2: Vaga skače u nepoznato

Dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremila na poslovnom planu, u ljubavi i zdravlju za 9. februar 2021.

OVAN

Posao: Nenaviknuti na nešto usporeniji ritam rada tipični predstavnici Ovnova ne bi trebalo da strepe da će nešto danas ostati nedovršeno.

Ljubav: Miran dan bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom planu trebalo bi iskoristiti za uživanje, piše Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BIK

Posao: Na talasu dobre energije koja ih prati već neko vreme unazad od Bikova se očekuje da nastave i tokom ovog utorka, na polju profesionalnih delatnosti.

Ljubav: Ravna linija i kolotečina znaju itekako da uspavaju Bikove, pa onda mogu očekivati razne primedbe od drage osobe.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osetljivih tačaka.

BLIZANCI

Posao: Odličan radni dan je pred većinom Blzanaca, te će pre svega njihovi aduti vezani za kominikaciju i organizaciju doći do maksimalnog izražaja. Samo napred.

Ljubav: Pretežno pozitivan stav prema polju emotivno – ljubavnih odnosa daje tipičnim predstavnicima ovog sazvežđa realne šanse da većinu ideja i želja ili realizuju ili makar postave temelj za neku konkretnu akciju kasnije.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Vredni Rakovi I ovog utorka imaće pune ruke posla, pa se očekuje  da budete na visini zadatka uz oprez u komunikaciji sa osobama koje ne dele vase mišljenje kada su neki segmenti realizacije u pitanju.

Ljubav: Za kapitalne akcije i nove ljubavne priče nije najpogodniji period, valjalo bi biti malčice strpljiv.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje da se čuvate od prehlade.

LAV

Posao: Ovo nije  povoljan period za grandiozne planove i rezultate na poslovnom planu, već pre svega da pokušate izvući maksimum sa što manje potrošene energije.

Ljubav: Počev od veoma izraženog šarma i pozitivne lavovske energije, preko širokog polja za nova poznanstva, pa do vrlo visokog naboja strasti sve su ovo elementi koji Lavovima daju sasvim dovoljno motiva za razne ljubavne akcije.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

DEVICA

Posao:  Manje promene i korekcije, pre svega u sferi organizacije i načina realizacije dogovorenih poslovnih planova, itekako su moguće i realno ih je očekivati danas kod većine Devica.

Ljubav: Dan bez nekih posebnih pretenzija sa vaše strane što se ljubavi tiče, ipak ne bi trebalo da budete samo posmatrač.

Zdravlje: Napetost.

VAGA

Posao: Od najtipičnijih pripadnika ovog znaka očekuje  se pun angažman i čak preuzimanje inicijative i odgovornosti za nove poslovne projekte. Samo napred.

Ljubav: Povoljna atmosfera na vašem ljubavnom nebu stvaraće dobru osnovu i za malo rizika, odnosno reakcija baziranih na impulsu osnovnih osećanja pa ukoliko vam to odgovara slobodno se prepustite izazovu.

Zdravlje: Zaštitite donji deo leđa.

ŠKORPIJA

Posao: Uz dobru organizaciju i racionalnu podelu obaveza, sve se može postići na vreme i na zadovoljavajući način.

Ljubav: Period nije najpovoljniji za povećano angažovanje i forsiranje, bilo rešavanja stare problematike, bilo novih osvajačkih akcija.

Zdravlje: Napravite balans između posla I odmora.

STRELAC

Posao: Samo napred u skladu sa svojom prirodom i imate vrlo realne šanse da prepreke na profesionalnom putu savladate bez većih zastoja.

Ljubav: Najveće zamke na ljubavnom planu vrebaće vas u situacijama rasplinute pažnje na više strana, odnosno ukoliko zanemarite značaj fokusa, pa bi bilo dobro da o tome povedete posebno računa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Ključni parametri za profesionalne aktivnosti biće i danas u granicama solidnog ili bar prihvatljivog za jarčevske poslovne standarde.

Ljubav: Bitno je da se adekvatno postavite i svoje poteze povlačite veoma suptilno, kako biste izbegli potencijalno razočarenje.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

VODOLIJA

Posao: Nastavlja se povoljan period da se Vodolije razmahnu na polju poslovnih aktivnosti , uz savet  da korak po korak kreću u susret  novim izaovima.

Ljubav: Nije isključeno da vam pažnju danas privuče nova simpatična osoba, pa eto prilike za finu priču i bolje upoznavanje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

RIBE

Posao: Nema nagoveštaja bitno novih stvari i većih odstupanja od već isplaniranog puta profesionalnih aktivnosti ovog utorka , kod osoba rođenih u astrološkom znaku Riba.

Ljubav: Pokušajte da dobro promislite, proverite par različitih uglova posmatranja, eventualno sačekajte da se okolnosti iskristališu, pa tek onda preduzimajte konkretne korake.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram