Dnevni horoskop za 9. 2: Lav da kontroliše ljubomoru

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 9. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: I tokom ovog dana uz vidljivo povećan radni elan, tipični Ovnovi se suočavaju sa novim profesionalnim izazovima. Nepremostivih poslovnih prepreka za vas danas nema.

Ljubav: Nije loš dan i za konkretne poteze i akcije u sferi ljubavi, posebno ukoliko želite da svom partnerskom odnosu date novu, lepšu dimenziju.

Zdravlje: I dalje važi upozorenje na osetljivost grla, pluća.

Bik

Posao: Ovo nije najpovoljniji radni dan za većinu Bikova da bilo šta novo pokreću, počev od ideja, pa do konkretnih poteza u sferi profesionalnog delovanja. Budite strpljivi.

Ljubav: Za dodatno angažovanje u ljubavi biće najbolje da sačekate neki povoljniji period. Danas su mogući nesporazumi u komunikaciji sa dragom osobom.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Potencijalno izuzetno uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Blizancima. Naglašeni su i kontakti sa inostranstvom.

Ljubav: Vrlo dobre astrološke okolnosti pratiće vas tokom dana i na polju ljubavnih relacija, ali nemojte se rasplinuti na više strana.

Zdravlje: Nema značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Rak

Posao: Bez promena na vašem poslovnom planu u odnosu na prethodnih par dana. Očekuje vas dosta obaveza, a vi strpljivo i korak po korak rešavajte jednu po jednu.

Ljubav: Potrudite se da ne reagujete na svaku sitnicu koja vam se ne sviđa u sferi ljubavi.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa glavoboljom i nervozom.

Lav

Posao: Sve ono što je vezano za inostranstvo i rad sa strancima počinje da se odvija intenzivnije i bržim tempom, pa neke Lavove očekuju poslovi vezani i za ovaj segment.

Ljubav: Suzdržite se od ljubomornih komentara. Ništa time nećete postići, naprotiv, samo možete zakomplikovati stvari.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Uz dobru organizaciju i solidnu motivaciju za Device danas nema nepremostivih prepreka. Postoji šansa da se neki bitni poslovni kontakti obnove i da se krene sa pregovorima.

Ljubav: Od nekoliko današnjih novih interesantnih kontakata na polju ljubavnih relacija bar jedna osoba bi mogla da vam privuče ekstra pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Ne računajte ni na jedan dogovor, ni na čiju pomoć jer sve se može menjati u poslednjem trenutku. Budite strpljivi i taktični.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, malo šta je pod vašim direktnim uticajem. Tokom ove srede osim razgovora i planiranja, nemojte se previše naprezati i nervirati.

Zdravlje: I dalje bi trebalo da se čuvate potencijalnih prehlada.

Škorpija

Posao: Posla neće faliti ni tokom ove srede, mada je za tipične Škorpije važnije da se što bolje organizuju i rešavaju stvari u hodu.

Ljubav: Nema naznaka za bitnije promene na polju ljubavnih odnosa u odnosu na prethodni dan. Pozabavite se ispravljanjem aktuelnih slabih partnerskih karika, piše Astroputnik.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Teškoće u komunikaciji će se javljati povremeno i danas. Trebaće vam više strpljenja nego što ga sada imate da biste sve prevazišli na zadovoljavajući način.

Ljubav: Pritajena simpatija koju neko gaji prema vama danas bi mogla da se obelodani i praktično oboji sva eventualna dešavanja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Sva potencijalna dešavanja tokom ovog radnog neće se mnogo razlikovati u odnosu na prethodni period. Shvatite sve kao prolazne poteškoće na profesionalnom putu.

Ljubav: Manje priče i kritike, a više konkretnih dela – i eto scenarija da budete zadovoljniji na ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije će biti vrlo aktivne i ove srede. Bitno je da vam dolaze dobre poslovne priče u kojima ćete moći da funkcionišete kako treba i budete zadovoljni realizacijom.

Ljubav: Što se ljubavnih dešavanja tiče, čeka vas jedan prosečan dan, sa krajnim rezultatima zbog kojih možete biti ipak zadovoljniji u odnosu na prethodni period.

Zdravlje: Stres vam može zadavati manje probleme se krvnim pritiskom.

Ribe

Posao: Praktično sve vaše današnje poslovne aktivnosti kretaće se u okvirima vrlo povoljnih okolnosti. To za većinu Riba znači uspeh za šta god da se prihvate od obaveza.

Ljubav: I dalje je nestabilna klima na vašem ljubavnom planu. Pokušajte da realno sagledate situaciju i eventualno poradite da neke propuste ispravite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram