Dnevni horoskop za 9.12: Blizance čeka intrigantni susret

Foto : WarnerMedia Entertainment/ The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 9. decembar 2020. godine.

Ovan

Zahvaljujući stabilnom prilivu energije i visokoj radnoj motivisanosti za većinu Ovnova nema nepremostivih prepreka. Jedino upozorenje bi moglo da se odnosi na strpljenje, ukoliko budete morali neke  sporne situacije da rešavate iz više pokušaja. Suptilno i strpljivo ponašanje biće vam danas potrebni na polju emotivno-ljubavnih relacija, tek da ne bude dosadno.

Bik

Potrudite se da se maksimalno koncentrišete i uložite dodatan napor kako bi se izborili sa pritiskom obaveza koje su ograničene rokovima za realizaciju. Razloga za pasivno ponašanje na polju ljubavi nema za Bikove. Jedino što vas može usporiti je neka usputna trivijalna sitnica, tek da vas natera na dodatno razmišljanje, piše Astroputnik.

Blizanci

Odličan dan je pred većinom pripadnika Blizanaca da bez većih problema završe sa svojim zacrtanim obavezama. Bar jedna prilika za novo intrigantno poznanstvo mogla bi da vam se ukaže danas. Širom otvorite oči i ne zalećite se na prvu loptu ma koliko vam sve vrlo izazovno izgledalo.

Rak

Iako vam po pitanju organizacije i poslovne komunikacije aspekti baš nisu naklonjeni, nema razloga za zabrinutost, uložite maksimalno truda i energije i ne libite se da zatražite pomoć, rezultati svakako neće izostati. Sa druge strane, nije loš dan za nova poznanstva i uspostavljanje kontakata sa bar jednom novom simpatijom. Naravno, od vas zavisi dalji razvoj situacije, ali i fina i neobavezujuća priča  mogu vam itekako  prijati.

Lav

Pozitivna energija i elan na visokom nivou dovoljni su pokretači da Lavovi zablistaju na liderskim pozicijama i pokrenu neke nove projekte i ideje. Nije isključen susret sa starom simpatijom ili bivšom ljubavi, koja je ostavila dubok trag u vašem srcu.

Devica

Dosta naporan i dinamičan dan je pred tipičnim Devicama koje bi trebalo da se posvete prvenstveno završavanju ranije započetih zadataka. Neke važne odluke i najava zajedničkih budućih planova čekaju da ih obelodanite dragoj osobi. Samo napred.

Vaga

Imate sve realne argumente na svojoj strani da u ozbiljno razmatranje uzmete pokretanje novih poslovnih projekata, naravno pod uslovom da ste prethodno sve dobro izvagali.  Pasivno ponašanje Vagama se ne preporučuje, ali ni neki veći ljubavni potezi, stoga ne bi bilo loše da inicijativu tokom ovog dana prepustite drugoj strani.

Škorpija

Držite se svog zacrtanog cilja i krupnim koracima grabite ka njemu, moguće je da vam budu ponuđene i neke nove opcije pa bi ih vredelo razmotriti. Povoljan je dan da se sa puno pažnje posvetite vašoj dragoj osobi i uživate u razmeni najfinijih emocija.

Strelac

Pojačano angažovanje očekuje se od Strelčeva i tokom ovog dana. Nema nepremostivih prepreka na vašem putu, ali trebalo bi malo racionalnije da trošite energetske resurse. Nije povoljan dan za neko veće angažovanje na polju emotivno-ljubavnih relacija, što će vam donekle i odgovarati.

Jarac

Pokušajte tokom ovog dana da budete staloženi i izbegnete verbalne konflikte sa nadređenim osobama.  Ne bi bilo mudro da se poslovna problematika odrazi na vašu ljubavnu sferu. Nemojte burno reagovati na svaki trivijalni komentar drage osobe.

Vodolija

Potencijalno dobar dan je pred Vodolijama da bez većeg opterećenja završe svoje zacrtane obaveze. Aspekti na vašem ljubavnom horizontu ne najavljuju neka značajnija dešavanja i promene.

Ribe

Za pokretanje nekih novih ideja i projekata niije najpovoljniji momenat, ali to ne znači da ne treba da odustajete, imate dovoljno tekućih obaveza. Na ljubavnom planu, uz malo taktiziranja, za očekivati je da preduzmete bar jedan dobro osmišljen potez. Samo napred.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram