Dnevni horoskop za 9.11: Bik taktično izbegava svađe u vezi

Džej Lo i Ben Aflek
Džej Lo i Ben Aflek, Foto: Stoianov-biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 9. novembar 2021 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Uz dosta napora i truda sve se može postići, što vama inače nije strano. Moguće je da vas očekuje i nova poslovna ponuda.

Ljubav: Najviše vremena i energije danas će vam oduzeti bavljenje tumačenjem i objašnjavanjem šta ste nedavno kazali, a šta ste u stvari mislili.

Zdravlje: Moguće sitne reumatske tegobe, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Ovaj dan radne sedmice trebalo bi da bude ujedno najuspešniji za Bikove na poslovnom planu. Praktično svi dogovori vam idu od ruke, a moguće je i da vas očekuje neko dodatno usavršavanje.

Ljubav: Taktičnost danas može pomoći u sferi ljubavi ali neće biti dovoljna da ispeglate sve neravnine partnerskog odnosa. Biće presudno razumevanje druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Trudite se da završite zaostale poslove, da sredite sve ono što je vezano za dokumentaciju, ali i da održavate ravnotežu sa trenutnim obavezama. Pokušajte da izbegnete ozbiljnije greške.

Ljubav: Moguć kontakt ili susret sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti. Ne dozvolite da vas emocije suviše obuzmu, trebalo bi da ste lekciju već savladali odavno.

Zdravlje: Osetljivost polja stomaka.

Rak

Posao: Ovo je dobar period da se pokrenu neki poslovi i priče na koje niste računali. Sav vaš trud i zalaganje iz prethodnog perioda, mogli bi konačno da budu i adekvatno vrednovani.

Ljubav: Pozitivan i stabilan dan očekuje vas na polju ljubavi. Čuvajte i negujte to što imate, budite pozitivni i biće vam na isti način uzvraćeno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Posao: Dosta obaveza je danas pred Lavovima. Koliko god da ste jaki ili ubeđeni u svoju snagu, potrebni su vam oni koji će vas dodatno usmeriti i podržati.

Ljubav: Ne bi trebalo da nervozu zbog okupiranosti poslovnim obavezama prenosite na ljubavnu sferu. Morate biti fleksibilniji.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Devica

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred osobama rođenim u sazvežđu Device, naročito se to odnosi na istrajnost i efikasnost u realizaciji nekih važnih poslovnih dogovora.

Ljubav: Sa osobom koju ste upoznali u proteklom periodu imate sve lepšu i opušteniju komunikaciju, savet je nemojte žuriti, neka sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Fizički umor.

Vaga

Posao: Pune ruke posla očekuju Vage i ovog utorka. Ne budite nervozni i nestrpljivi, već korak po korak otkačinjite jednu po jednu obavezu.

Ljubav: Fokus bi danas mogao da vam bude na porodičnim obavezama ili pomoći nekom od bližnjih.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Udarnički dan je pred Škorpijama, posebno na polju komunikacije i organizacije. Iako vam se čini da sve ide nekako traljavo, ne bi trebalo da vas to brine.

Ljubav: Bez naznaka nekih značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom polju za danas, uglavnom ćete se baviti sopstvenim razmišljanima i očekivanjima.

Zdravlje: Kosti i zglobovi vam mogu zadavati manje probleme.

Strelac

Posao: Generalno gledano pred Strelčevima će početi da se otvaraju ponude i nove poslovne šanse. Bitno je da ne brzate sa odlukama.

Ljubav: Na ljubavnom planu nema nagoveštaja bitnijih promena, u odnosu na prethodan dan. Mogući su problemi u komunikaciji sa voljenom osobom, pa se potrudite da izbegnete bespotrebna objašnjenja.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Jarac

Posao: Pred najtipičnijim predstavnicima znaka Jarčeva nalazi se solidan radni dan, koji bi mogao da se završi veoma pozitivno po vašu buduću karijeru.

Ljubav: Slobodni Jarčevi nude vam se prilike preko posla i preko društvenih mreža, na vama je samo da se pokrenete

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Vreme ja da stavite tačku na završetak nekih poslova koji su se otezali i mučili vas od ranije, i konačno predahnete. Možete očekivati pomoć starije iskusne osobe od poverenja.

Ljubav: Potrudite se da se malo više pokrenete, preuzmite inicijativu i stvari će se promeniti na bolje.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Sasvim zadovoljavajući poslovni rezultati jesu realni dometi tipičnih Riba za ovaj utorak. Nastavite u svom stabilnom ritmu.

Ljubav: Povoljni su aspekti da se posvetite sa više pažnje i razumevanja dragoj osobi i radite zajednički na jačanju vaše veze.

Zdravlje: Osetljivost kože, moguće alergijske reakcije.

***

Bonus video: Pazite da ne preterate – Trovanje alkoholom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram