Dnevni horoskop za 9.1: Vodolije čeka vikend iznenađenja

Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 9. januar 2021. godine.

Ovan

Razmišljajte o korekciji postojećih planova i osmišljavanju konkretnih poteza ka prilagođavanju novoj poslovnoj klimi. Ukoliko ste se u prethodnom periodu suviše opustili i posvetili pre svega uživanju, vreme je da neke stvari postavite na pravo mesto.

Bik

Bikovi koji imaju želju da se posvete dodatnom usavršavanju i nadograde svoje veštine, imaju priliku da ovog dana porade na tome i nešto novo nauče. Ukoliko imate pak želju da aktuelnu ljubavnu situaciju podignete na viši nivo, moraćete dosta toga sami da uradite, a jedna od početnih stavki biće raščišćavanje sa prošlošću, piše Astroputnik.

Blizanci

Dosta posla očekuje Blizance i ovog prvog dana vikenda, posebno ukoliko je ostalo nešto od zaostalih obaveza i papirologije. Ništa ne forsirajte, vreme je za lagane priče i komunikaciju bez velikih obaveza i očekivanja.

Rak

Prilično miran i opušten dan je pred Rakovima, da bez većih problema završe sve svoje zacrtane obaveze. Moguće da vas ove subote očekuje iznenadno poznanstvo sa vrlo zanimljivom osobom, pa ukoliko ste raspoloženi za flert i avanturu evo prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Lav

Ukoliko uspete sebe da ubedite da nije smak sveta ako odstupite za neki procenat od primarnih ideja, bićete u boljoj poziciji da amortizujete eventualne sukobe stavova sa neistomišljenicima.  Potencijalno lep dan je pred vama za sve vrste osvajačkih akcija.  Samo napred.

Devica

Procenite šta je mudrije – insistiranje na odbrani svojih principa, ili uložiti još malo energije u potrazi za kompromisom a sve zbog krajnjeg cilja. Pokušajte da izbegnete verbalne rasprave ukoliko  ne želite da oštrinom reči ostavite trajnije posledice na vaš ljubavni život.

Vaga

Osoba rođena u znaku Jarca je zainteresovana da vam pomogne u vašim finansijama jer je uvidela vaš talenat na putu ka uspehu. Biće to jedna plodna saradnja na nivou dogovora koji nosi izuzetnu atmosferu na poslu. Nemate razlog za brigu jer ste ovaj put pod uplivom dobre energije.

Škorpija

Obaveza biće dosta i ove subote, ali zar to nije jedan od uobičajenih scenarija u kojima tipični pripadnici ovog sazvežđa funkcionišu bolje od ostalih. ačkoljicu predstavlja vaše potencijalno nestrpljenje, odnosno želja da što pre dobijete adekvatnu satisfakciju. Hteli to ili ne dozu neizvesnosti moraćete da prihvatite, ali sa realnim izgledima da vam se uz zrno sreće to strpljenje isplati.

Strelac

Onoliko koliko uspete da se prilagodite zahtevima „odozgo“ toliko ćete sebe poštedeti nerviranja i sačuvati deo energije za druge obaveze. Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Jarac

Evo prilike da se opustite i iskoristite dan za druženje i eventualnu posetu prijateljima. Prijala bi vam i fizička aktivnost, sport. Baš u prijateljskom okruženju moglo bi da vas očekuje i potencijalno novo poznnanstvo, pa eto prilike za finu i opuštenu konverzaciju.

Vodolija

Dosta posla moglo bi da očekuje Vodolije ove subote, posebno ukoliko je ostalo nazavršenih obaveza iz prethodnog perioda. Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu, gde bi moglo da se krije i prijatno iznenađenje.

Ribe

Iako poprilično energetski  iscrpljene Ribe će i ove subote imati neodložnog posla, pre svega na polju komunikacije i organizacije tekućih zadataka. Ukoliko uspete da nekako razdvojite poslovna dešavanja od sfere ljubavi, onda vas očekuje jedan od lepših dana na emotivnom planu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram