Dnevni horoskop za 9.1: Vodolijama osoba iz prošlosti ulepšava dan

Foto: FRED DUFOUR / AFP / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 9. januar 2023.

Ovan

Posao: Prvi radni dan u sedmici Ovnovima donosi dosta obaveza i nestrpljenja kada je pokretanje nekih inicijativa u pitanju. Pokušajte da izbegnete impulsivne reakcije.

Ljubav: Impulsivnost i donošenje naglih odluka nisu poželjni kada je ljubavna sfera u pitanju, već vam je i tu potrebna izvesna doza samokontrole i strpljenja.

Zdravlje: Osim napetosti nema ozbiljnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Solidan i energičan početak radne sedmice je pred Bikovima, obratite pažnju na moguće manje nesporazume u komunikaciji sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Provedite prijatne trenutke uživajući u novom poznanstvu koje bi danas moglo da se ukaže na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Opterećenost gornjeg dela leđa, ramena.

Blizanci

Posao: Dosta posla je danas pred tipičnim predstavnicima Blizanaca, gde će imati prilike da pokažu svoje komunikacijske veštine, posebno ukoliko ste vezani za poslovanje sa inostranstvom.

Ljubav: Nije povoljan dan da sebe i dragu osobu opterećujete detaljima iz prošlosti, razmišljajte u pravcu budućnosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Nastavlja se period povoljnih okolnosti na vašem profesionalnom planu, pa se uz dobru organizaciju i raspodelu obaveza ne očekuju veći problemi.

Ljubav: Malu konfuziju u glavi mogli biste imati danas zbog pojave osobe iz prošlosti, prema kojoj i dalje gajite fine emocije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ukoliko se budete držali realnih činjenica i obuzdavali povremene nalete nestrpljenja bez većih teškoća bi trebalo da savladate potencijalne izazove pre svega kada je tehnička realizacija u pitanju.

Ljubav: Moguće komplikacije i nerazjašnjene situacije se mogu isprečiti danas na ljubavnom planu. Dajte sve od sebe da konačno stavite tačku i krenete napred bez opterećenja.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Pune ruke posla imaće Device tokom celog dana. Možda neka od vaših ideja danas naiđe na adekvatno razumevanje u poslovnom okruženju. Savet je, ne žurite.

Ljubav: Ukoliko vam obaveze dozvole, lep dan biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu, gde nije isključeno da vas draga osoba iznenadi nekim finim znakom pažnje.

Zdravlje: Osim nervoze nema značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Uobičajen početak nove radne sedmice je pred Vagama, da bez većih problema završe sa započetim obavezama, a ostatak vremena mogli biste posvetiti i nekoj kreativnoj aktivnosti ili hobiju.

Ljubav: Dileme koje vas muče vezane za novo poznanstvo, rešićete ukoliko budete prošlost ostavili iza sebe i okrenuli se budućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar početak radne sedmice uz veliko angažovanje je pred Škorpijama. Obaveza će biti na pretek pa se nemojte rasplinuti prihvatanjem dodatnih, štedite energiju.

Ljubav: Dan nije loš da se pozabavite ljubavnom sferom, pod uslovom da vam poslovne obaveze ne oduzmu suviše dragocenog vremena.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Dosta obaveza vezanih pre svega za polje komunikacije i tehničke organizacije očekuje Strelčeve ovog ponedeljka. Budite strpljivi u ophođenju sa poslovnim okruženjem, ali i sa dokumentima.

Ljubav: Ljubavna sfera danas bi mogla da vam bude totalno u drugom planu, pa možete očekivati manje ljubomorne ispade sa druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Prvi radni dan ne bi trebalo da donese veće izazove kod većine Jarčeva kada je u pitanju obavljanje osnovnih aktivnosti u pitanju. Sigurnim koracima idete napred.

Ljubav: Dan je povoljan da sve zamišljene ljubavne akcije sprovedete u delo bez problema. Planove vam može poremetiti pojava stare simpatije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolijama bi prioritet trebao da bude na zaostalim obavezama ukoliko ih ima. Takođe za nove originalne ideje otvara vam se prostor, pa se očekuje da i na tom polju ostvarite pomak.

Ljubav: Poziv od stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogao bi da vam ulepša dan.

Zdravlje: Moguće manje kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Čuvajte se zlobnih komentara koji mogu pristizati iz redova konkurencije. Vodite računa o papirologiji i formalnostima.

Ljubav: Nema razloga da bilo šta čekate na ljubavnom planu. Skupite hrabrost i krenite u osvajanje novih simpatija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram