Dnevni horoskop za 8. oktobar: Device da uspore sa analiziranjem svega

dnevni horoskop
Foto: New Line Cinema Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 8. oktobar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ove nedelje većina Ovnova bi najviše vremena i energije trebalo da potroši na kućne aktivnosti ili pomoć nekom od članova porodice.

Ljubav: Nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više nego što biste želeli da priznate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Veoma je važno da se odmorite, ali i na vreme krenete sa pripremama za sledeću radnu sedmicu jer vas očekuje pojačan obim obaveza.

Ljubav: Drugi dan vikenda biste mogli da zajednički provedete družeći se sa rođacima, kumovima. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Bez obzira na već pripremljene varijante za buduće profesionalne zadatke, ovaj dan Blizancima donosi nove činjenice i potrebu da nešto od planova koriguju.

Ljubav: Tokom ove nedelje situacija na vašem ljubavnom planu najverovatnije ostaje na približno istom nivou kao i prethodnih dana.

Zdravlje: Nema nagoveštaja većih problema u sferi zdravlja.

Rak

Posao: Uz uobičajene kućne obaveze, tipični Rakovi imaće danas povoljnu klimu da se posvete i nekim kreativnim aktivnostima.

Ljubav: Vrlo dobar dan nalazi se pred vama ukoliko imate želju i volju da fine trenutke provedete u kućnoj atmosferi sa dragom osobom. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Organizujte neko fino druženje, okupljanje sa prijateljima. Opustite se i pre svega odmorite.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu. Predložite neki izlazak, pokažite više posvećenosti i biće vam uzvraćeno.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Drugi dan vikenda nije pogodan da se previše bavite analiziranjem i brojnim kombinacijama. Napravite mali predah i odmorite se.

Ljubav: Relativno miran dan očekuje vas na polju ljubavnih relacija. Rešavanje eventualnih nezadovoljstava ostavite za kasnije.

Zdravlje: Pad energije.

Vaga

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se Vage posvete nekom hobiju ili nekoj kreativnoj aktivnosti koju su pomalo zapostavile.

Ljubav: Realno je očekivati da vas danas u određenoj meri iznervira komplikovana situacija koju inače pokušavate da pojednostavite zajedno sa dragom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Većina Škorpija danas može biti previše okrenuta prošlosti i propustima. Nemojte se suviše zamarati nečim što ne možete promeniti.

Ljubav: Osoba koju ste nedavno upoznali pokazuje veliko interesovanje za vas. Na vama je sve.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Strelac

Posao: Bez žurbe i uz minimalnu pomoć sa strane, Strelci se danas mogu sasvim dobro izboriti sa nekim dodatnim obavezama.

Ljubav: Potrudite se da se opustite i uživate u pozitivnoj energiji u danu koji je pred vama. Možete zajedno provesti dan kod kuće, a još bolje je promeniti malo ambijent.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Jarac

Posao: Bezmalo sve obaveze koje su isplanirali predstavnici Jarčeva danas mogu i da ostvare, samo malo sporijim tempom.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu. Predložite neki izlazak, pokažite više posvećenosti i biće vam uzvraćeno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Neke nove ideje vas mogu danas pokrenuti na ozbiljna razmišljanja, možda čak i o konkretnim poslovnim promenama. Imate i neke ponude koje valja razmotriti.

Ljubav: Budite veseli i dobro raspoloženi i svakako preuzmite inicijativu na ljubavnom planu jer ništa se neće desiti samo od sebe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Mogli biste jednostavno danas da se posvetite odmoru ili uživanju na nekom izletu družeći se sa vama dragim osobama.

Ljubav: Uživajte u postojećim partnerskim odnosima.Menjajte ono što vam smeta, radite na podizanju kvaliteta odnosa u kom se nalazite.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram