Dnevni horoskop za 8. decembar: Jarčevi, ne dozvolite da vam posao pokvari ljubavne planove

horoskop
Foto: Scott Griessel / Panthermedia / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 8. decembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ništa vam se danas ne može isprečiti na profesionalnom putu, doduše uz pojačan napor i potrošnju energije. Vodite računa o finansijskim troškovima.

Ljubav: Danas biste mogli da se više nego inače prepustite strastvenim momentima sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta, hranite se zdravo.

Bik

Posao: Pred Bikovima je dosta dogovora sa bliskim saradnicima oko bitnih detalja daljeg poslovanja. Budite strpljivi u komunikaciji.

Ljubav: Ništa bitno novo na vašem ljubavnom polju nema u najavi za ovaj dan. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Određene okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku da konačno ovu sedmicu završe u plusu što se završavanja bitnih poslova tiče. Akcenat je na komunikaciji.

Ljubav: Ukoliko je bilo nekih nesuglasica i dilema, sada je nabolje vreme da ih raščistite i dosta opuštenije nastavite dalje.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Dosta neplaniranih sitnica moglo bi da vas iznervira, posebno vezanih za papirologiju, ali uspećete da sve rešite.

Ljubav: Ukoliko ste željni izlaska i provoda, od vas se očekuje da pokrenete inicijativu i animirate novu simpatiju.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Proverite još jednom da nešto od papirologije nije zaostalo nezavršeno, kako biste se opušteno posvetili novim planovima.

Ljubav: Ovaj petak je povoljan za druženje sa prijateljima, pa biste mogli lepe trenutke provesti u nekom provodu, zajedničkom izlasku. Iskoristite povoljne okolnosti i uživajte.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Umor zbog velikog profesionalnog angažovanja u prethodnom periodu biće primetan kod većine Devica. Potrudite se da ne napravite neku grešku ili propust, posebno kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Iako biste želeli da ubrzate stvari kada je u pitanju nova intrigantna osoba koju ste upoznali, savet je da se opustite i pustite da se situacija odvija prirodnim tokom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Vage će uspešno i bez većih poteškoća uspeti da završe sve ono što su planirale samo ako budu fokusirane na ono što rade.

Ljubav: Lep ljubavni dan je pred vama ukoliko se angažujete i maksimalno potrudite da usrećite dragu osobu. Neki poklončić bi bio prigodan element.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Škorpija

Posao: Pokušavaćete da ispunite sve ono što se očekuje od vas i što ste i sami zacrtali, a to nisu mali ciljevi. Uspećete.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, razni vidovi komunikacije se mogu aktivirati danas, počev od posla, pa preko društvenih mreža. Možda vas kontaktira i osoba koju već poznajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Nešto opuštenija završnica ove radne sedmice je pred Strelcima. Malo dublje posmatrajte probleme oko vas i pokušajte da učite na greškama drugih.

Ljubav: Vrlo lep dan možete očekivati na ljubavnom planu ukoliko ste namerili da svu svoju pozitivnu energiju usmerite ka voljenoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Uz već ranije dogovorene i isplanirane radne obaveze za danas, moguće je i nametanje dodatnih aktivnosti od autoriteta. Vaša profesionalnost je ovih dana veoma cenjena.

Ljubav: Ne dozvolite da vam obaveze pokvare ljubavne planove. Pokušajte da to nekako izbalansirate.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Imate punu podršku i poverenje saradnika i njihova pomoć će vam danas dobro doći.

Ljubav: Pokušajte da se opustite u društvu osobe do koje vam je stalo. Razgovarajte više o svemu, budite pozitivni.

Zdravlje: Prevencija je pola zdravlja, kažu.

Ribe

Posao: Napeto bi danas moglo da bude što po pitanju organizacije, što po pitanju komunikacije. Uz sav vaš trud i energiju neke stvari ćete morati da prolongirate za naredne dane.

Ljubav: Dobro društvo, dobra energija, dobar provod, to je ono što vam treba i što vas ispunjava. Uživajte, petak je.

Zdravlje: Stres izbacite kroz fizičku aktivnost.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram